• Novo
Guma Evolu Rotator M T LT 37x13.50r Opterećenje E PLY MT blato

Guma Evolu Rotator M T LT 37x13.50r Opterećenje E PLY MT blato

Stupnjevi:
KM 306.46

Iznos
Tova je dostupna

Pažnja! Zbog veličine guma, paketi mogu biti odvojeni u kurirskom objektu i ne bi se mogli isporučiti istog dana, iako ih isporučujemo zajedno. Informacije o praćenju mogu se provjeriti prijavljivanjem na web lokaciju kurira s master brojem za praćenje koje ćete dobiti putem e-maila. Na primjer, možete primiti 3 gume u jednom danu, a naveli ste sljedeći dan ili dan nakon, ili jednu gumu u jednom danu, a drugi dan nakon toga. Razumijemo da je ovo velika neugodnost za naše kupce, to je apsolutno izvan naše kontrole.evoluxx rotator M / T funkcije i prednosti trajnog gazišta LEFENHANCED FAUPTABILMUD TRACKSALSALUXXX Rotator M / T je bladan teren, cijelu sezonu Guma proizvedena za lagane kamione.mud vuča terena promovira se sa agresivnim dizajnom gazišta. Postepeni blokovi i visoki praznini rade zajedno da uvelike poboljšaju meko, labave i neravnomjerne performanse terena. To značajno povećava kretanje naprijed na svestranim terenima, dok je u svakom trenutku čuvao otisak. Model nadograđuje različite aplikacije za tereće u gumi. Zadržavanje kamena efektivno se izbjegava, jer izbacuju stijene zaglavljene između elemenata gazećeg sloja. Blato i snijeg ne blokiraju površinski kontakt, optimiziraju performanse terenskih terena. Dizajn gazišta i njegova idealna stabilnost omogućavaju kontroličnost guma. Kao rezultat toga, bliski kontakt na cesti povećava se upravljačku reakciju i stabilnost vožnje. To nudi brz i precizan odgovor upravljača na vozačeve naredbe, dok je struktura također osigurana u odnosu na vozački pritisak. Na ovaj način vozač ima izuzetno rukovanje i manevriranje. Jača struktura čuva idealan oblik guma pod opterećenjem i vožnje pritiskom. Guma se ne deformira pod pritiskom, uvelike poboljšava ukupnu trajnost opterećenja.Longer trajna upotrebljivost nudi se s dizajnom gazišta i izdržljivim spojem. Jači elementi složenih složenih složenih smanjenja brzine trepere, učinkovito jačanje životnog traga. Stabilizirani otisak ravnomjerno distribuira pritisak vožnje preko područja gaznoga sloja, izbjegavajući nepravilno trošenje. Spora i čak nošenje značajno povećava radni vijek. Evoluxx rotator M / T poboljšava i vuku za sve sezone. Povećani blokovi i sav sezonski spojevi povećavaju suhu, vlažnu i zimsku stisku. Čvrsto se prianjuju u svim vremenskim uvjetima, osiguravajući sigurniju mogućnost obavljanja gume. Namjena namjena tipa guma za blato je izvan puteva. Oni nisu dizajnirani za redovnu vožnju autoputa. Proizvođači preporučuju promjenu guma svakih 10 godina. Sve dok su gume pravilno pohranjene prije nego što se prodaju, godina njihove proizvodnje neće skratiti njihov radni vijek. Veličina : 37 13.50r24. Sezona : cijelu sezonu. Performanse : blatni teren. Tip automobila : Lagani kamion. Opseg opterećenja : E (10 sloj). Proizvod može varirati sa slike. Rim guma nije uključen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bighorn 29 11.00R guma

KM 2.67

MAXXIS International posvećen je pružanju guza visokih performansi svijetu Naši proizvodi su nejednake u kvaliteti i performansama Sa četrdeset i pet godina proizvodnog iskustva i domiš

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.