• Novo
DIY vodene kapi Privjesak Lijepa legura Vodeni kapljice Privjesak osjetljivi kapi za vodu u obliku privjeske kreativni nakit Pribor za žensku damu boju

DIY vodene kapi Privjesak Lijepa legura Vodeni kapljice Privjesak osjetljivi kapi za vodu u obliku privjeske

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis r. r. Ovo je pakovanje od 30pcs-a Diy Nakit za proizvodnju nakita, privjesak za dizajn kapi za vodu, koji je izrađen od vrhunskog legura i staklenog materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu. Prekrasna boja, osigurajte njegovu popularnost. Veliki nakit koji prave zalihe za prijatelje. R. r. Značajke r. r. - Boja : miješana boja. R. - Materijal : legura + staklo. R. - Veličina : oko 1,4x0,75x0,3 cm. R. - Napravljen od premium legure materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu. R. - Kapi vode u obliku dizajna sa prekrasnom bojom, osigurajte njegovu popularnost. R. - Paket od 30pcs privjesak će ispuniti vašu svakodnevnu upotrebu. R. - Odličan izbor poklona za prijatelje koji vole nakit. R. - Široko se koristi za pravljenje naušnice, ogrlice, narukvice i drugih nakita. Stil hotela SIY od premium legure materijala za izdržljive i praktične upotrebe. Privjesak će ispuniti vašu svakodnevnu upotrebu . Odličan odabir poklona za prijatelje koji vole nakit . Široko se koristi za izradu naušnice, ogrlice, narukvice i drugih nakita.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.