• Novo
Giligiliso Povratak na školsko čišćenje ljetnih haljina Novi dolazak dame Formalni modni ispisani V-izrez rukavi bez rukava pulover ogrtač

Giligiliso Povratak na školsko čišćenje ljetnih haljina Novi dolazak dame Formalni modni ispisani V-izrez

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Ženska ljetna moda tiskana V-izrez rukavaca bez rukava od pulovere. 1.it je izrađen od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih materijala, čineći za vašu svakodnevnu nošenje.2.stily i modni dizajn čine vas privlačnijim. 3.great za zabavu, casual, sport, siguran sam da će vam se svideti! 4.Ovo je odličan poklon za vaše ljubavnike ili sebe.5. Pogodno : dnevno, putovanja, dom, odmor, odmor i tako dalje. Savršeno za jesen i zimu. Sezona : All sezona.Gender : Žene. PUTOVANJE : Casual.Lengwe : Regular.Fit : Odgovara ture do veličine. Zdravo : Standard.Kow za pranje : Ručno oprati hladno, šta imaš : 1xŽeno Haljina. Giligiliso lagana i udobna ljetna haljina. Napravljen od visokokvalitetne tkanine, meke i udobne. Lagani dizajn sa dobrom prozračnošću. Moderan i jednostavan stil pogodan za višestrukim prilikama. Na raspolaganju su više boja za ispunjavanje različitih sklonosti. Potpuni raspon veličina pogodan za različite tipove tijela.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.