• Novo
Floleo Clearance bavi zimskim kaputima za žene u jesen i zimi popularni džemper Ženski srednji dugi plišani umetci torbe sa zatvaračem sa kapuljačom sa kapuljačom sa kapuljačom

Floleo Clearance bavi zimskim kaputima za žene u jesen i zimi popularni džemper Ženski srednji dugi plišani

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Žene su u jesen i zimi popularni džemper Ženski srednji dugi plišani torbica sa kapuljačom sa kapuljačom na kaputima : tkanina : poliester (poliesterski) dizajn plus fleese džepka sa kapuljačom, izlazite sa tenisice i olovkama na jesen i Zimcasion : Pogodan za Casual Sportsstyle : Japanski stil, zajednički stil, korejski opis proizvoda : Jesen i namene puteve : Poliester Plushk sastav : Sports i Leisure In Clude : 1pc Jakna Zima za žene, Ženske zimske kapute, kaputi Za žene, muške zimske kapute, zimski kaputi za muškarce, ženski kaput, kaput za pse, zimski kaput, kaputi za žene, kaput, zimski kaput, plus size zimski kaputi za žene ,. Materijal : ispunjen ultra mekim materijalom za toplinu i udobnost na hladnim zimskim danima. Lagani materijal drži vam topla, bez nepotrebne težine ili neteze. Par savršen sa tenisice, čizme. Odijela za žene, djevojke, tinejdžere, juniore, dame ili studente . Nagibi : ove jakne su pogodne za svakodnevnu habanje, zabavu, rad, datum, školu, rad, putovanja, zahvalnosti, Božić, novu godinu, godišnjicu ili neke značajne dane. Možete i ove povremene jakne dati kao poklon svojoj djevojci, prijateljima, rođacima . Pažnja : Molimo provjerite svoju veličinu s našim grafikonom veličine prije kupovine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.