• Novo
Moderna jakna za žene Ležerne prilike pulover Topli plišani kaput kaput sa čvrstim džepom labavog kaputa

Moderna jakna za žene Ležerne prilike pulover Topli plišani kaput kaput sa čvrstim džepom labavog kaputa

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

⭐hi, dobrodošli u Hhen! ⭐ (kliknite ovdje za više proizvoda). . Ženski casual pulover topli plišani kaput sa pulom džepom labav kaput Description1.material : izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i pogodnog za svakodnevno odjeće, od meke tkanine, poliestera, lagane i udobne, lako se obući ili skinuti, ugodno za nošenje cijeli dan.2. Pogodno : Ovaj je proizvod savršen za svakodnevni, plažu, izlet, zabavu, posao, casual haw. Tako je nasumično da biste mogli dodatni poklopci! Ovaj je dostupan u raznim čvrstim bojama koje odgovara vašem osobnom stilu.3. Može se dati prijateljima, porodici, sami itd., Najbolji je izbor za poklone4. Operite hladnom vodom, veličina se neće mnogo mijenjati ako imate bilo kakvih pitanja prilikom izbora, dobrodošli u Consulting5. Različiti monitori imat će malo razlika u boji, molim vas, nemojte mimoti informacije : Sezona : jesen, zima, Springgender : Dnevno, Ležerno, Sportsyle : Leasureeve Dužina : Leasureeve Dužina : Fit na SIZETHICKYNG : Standardhow za pranje : Ručno pranje hladno Sadržaj vode, obala ili drepaka : 1 ženski kaput. . Ženska odjeća !!!. . . . Muška odjeća !!!. . . . Držite svoju ljepotu !!!. . . . Moderan vezati satove !!!. . . Materijal : Lagana i kožna tkanina, malo tanji od majice, tako da se to nabori. Sjajni kardigani za žene ovog ljeta. Može se obljeti lako, a također se može obući kao ugodna dnevna bluza . Trendi i klasične majice malih dama i bezvremenski otvoreni front stil, dodajte u modne elemente za svoju haljinu. Kreirajte svoj šarmantni izgled . savršeno za bilo kakve prilike : Nošenje ovog laganog kardigana Svakodnevno ustajete u proljetnim danima! Pogodnije za ovaj jedinstveni blejzer u ljetnom klimatiziranom uredu ili kabini dodali su oba ugodnog smisla i dodir ženstvene boje! Možete se obući ovakvom laganom jaknom u jesen ili zimski dani kada živite ili putujete kroz grad koji ima toplu klimu!. Kad ga primite, možete ga oprati hladno i objesiti se na vješalicu da se osuši, a bore će se smanjiti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jakna od fleece-a

KM 26.50

Prostorna reverzibilna vriska na vlagu koja ima dvostruku dužnost sa detaljima cijevi za spajanje Posicharge tehnologija nudi vrhunsku otpornost na krvarenje 3,2unce 100% poliesterska mrež

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.