• Novo
Prstenovi drveća Kate i Laurel Sylvie postavljeni uokvireni zidni zid Emiko i Mark Franzen iz F2Images, Crni, moderni crno-bijeli zidni dekor

Prstenovi drveća Kate i Laurel Sylvie postavljeni uokvireni zidni zid Emiko i Mark Franzen iz F2Images,

Stupnjevi:
KM 62.98

Iznos
Tova je dostupna

Proslavite mudrost i ljepotu prirode sa ovim lijepim tree ring art set od tri od F2 Images. Uokvirena u SAD-u u Waunakeeu, Wisconsin, ovu umjetnost plutajućeg platna biće zadovoljstvo gledati svaki dan u vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, vrtiću ili bilo kojoj sobi u kući. Ovaj umjetnički otisak također je odličan poklon za rođendane, praznike ili zabave u kući. Štampana na galerijskom platnu i uokvirena laganim polistirenskim okvirom, ova zidna umjetnost se lako prikazuje na zidu. Vanjske dimenzije svakog komada su 18 inča sa 24 inča sa 1,6 inča. Ime štampe : "Set prstenova drveća" prelazni zid od platna Umjetnost : dekorativna moderna minimalistička umjetnost drveća postavljena na uokvirenom visokokvalitetnom platnu omotanom galerijom. Dimenzije ekrana su 18 inča sa 24 inča sa 1,6 inča. Visokokvalitetni materijali : štampani mastilom otpornim na UV bledenje za sliku-savršeni detalji i neverovatna dubina boje. Naše vrhunsko platno visoke napetosti rastegnuto je po čvrstoj površini kako bi se oduprlo opuštanju. Premium Framing : naša Prilagođena zidna umjetnost ima izdržljiv moderan okvir koji je napravljen od vrhunskog laganog polistirena i uključuje vješalice za lako vješanje na zid. Lokalno ručno uokvireno : Ponosimo se izradom i kvalitetom, tako da je naša galerija umotana platna štampana i ručno uokvirena u Waunakee, Wisconsin, SAD domaćih i uvoznih dijelova. Dizajniran nezavisni umjetnik : Print "Set prstenova drveća" ©2022 Emiko i Mark Franzen. F2 Images.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.