• Novo
Kate i Laurel Sylvie Wolf i medvjed Evropska uokvirena platna zidna umjetnost koju je postavio Simon Te od Tai printova, sive, moderne prirodne životinje umjetnost za zidni Kućni dekor

Kate i Laurel Sylvie Wolf i medvjed Evropska uokvirena platna zidna umjetnost koju je postavio Simon Te

Stupnjevi:
KM 14.99

Iznos
Tova je dostupna

Pokažite svoju ljubav prema prirodi i prijateljskim životinjama šuma sa ovom uokvirenom platnenom umjetnošću koju je postavio Simon Te iz Tai printova. Prikazan u elegantnom modernom okviru, ovaj zabavni, savremeni dizajn savršeno je umjetničko djelo koje možete dodati u svoju kolekciju uređenja doma. Uokviren u SAD-u u Waunakeeu, Wisconsin, ovaj umjetnički set od 2 plutajućeg platna biće zadovoljstvo gledati svaki dan u vašoj dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, vrtiću ili bilo kojoj sobi u kući. Ovaj umjetnički otisak također je odličan poklon za rođendane, praznike ili zabave u kući. Štampana na galerijskom platnu i uokvirena laganim polistirenskim okvirom, ova zidna umjetnost se lako prikazuje na zidu. Vanjske dimenzije su 23 inča sa 33 inča sa 1,6 inča. Ime štampe : " Vuk i medvjed Evropski " prijelazni platneni zidni umjetnički Set : prirodni životinjski umjetnički set od dva na uokvirenom visokokvalitetnom platnu omotanom galerijom. Naše vrhunsko platno visoke napetosti rastegnuto je po čvrstoj površini kako bi se oduprlo opuštanju. Vanjske dimenzije ekrana jednog komada su 33 inča sa 23 inča sa 1,6 inča. Visokokvalitetni materijali : naš prilagođeni zidni umjetnički set ima šarmantan, elastičan okvir za plovak koji prikazuje uski razmak između ruba platna i okvira. Takođe štampamo sa bojama otpornim na UV bledenje kako bismo vam dali savršene detalje slike i neverovatnu dubinu boje. Svi predmeti su spremni za vješanje radi jednostavne instalacije. Lokalno ručno uokvireno : Ponosimo se kvalitetnom izradom, tako da su naša platna umotana u galeriju premium štampana i ručno uokvirena u Waunakee, Wisconsin, SAD domaćih i uvoznih dijelova. Za kućnu ili komercijalnu upotrebu : zbog naše pažnje prema detaljima i fokusa na umjetnost, arhitekti, dizajneri enterijera i vlasnici kuća podjednako biraju našu uokvirenu umjetnost za stvaranje i podizanje prekrasnih životnih prostora. Dizajniran nezavisni umjetnik : imena ispisa "Vuk i medvjed Evropski" ©2022 Simon te. Tai Otisci.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.