• Novo
Aufmer ženske duge rukave Tees klirens višebojni Print okrugli vrat polu Zipper džemperi za žene modni Spring Casual Tee Tops

Aufmer ženske duge rukave Tees klirens višebojni Print okrugli vrat polu Zipper džemperi za žene modni

Stupnjevi:
KM 4.39

Iznos
Tova je dostupna

Modni ženski prolećni štampani dugi rukavi okrugli vrat Casual Tee Tops Features : tanka i zimska sa udobnom i prozračnom tkaninom.Simpatičan i smiješan dizajn štampe čini vašu košulju do dna. Može se nositi za svakodnevni casual, ured i porodicu gatherings.It takođe izgleda odlično sa različitim pantalonama.Odaberite veličinu koja vam odgovara prema tabeli veličina. Sezona : četiri Sezonespol : Ženespol : dom, Dnevnomaterijal : Poliesterstil : ležeran,Modipotreba : odgovara ture do veličinebrzina : Standardkako se prati : ručno pranje hladno,objesite ili Line Sušnošta dobijate : 1kom ženski vrhovi ★【 materijal 】 : naši dugi rukavi su napravljeni od 95% poliestera,5% spandeksa.Ovi materijali su meki,a čvrsto debelo runo sa velikom gustinom šavova ostaje toplo i udobno,gusto i udobno, održava vas toplim u jesen i zimu. ★【 Dizajn 】 : jesenja odjeća za žene / ženske atletske dukserice sa flisom / ženska dukserica sa puloverom/kragna od ramena / Džepovi od kengura/patentni zatvarač radi glatko/obložen flisom/mekan iznutra/opušteno prianjanje / čuvajte vjetar i ohladite se. ★【 Utakmica】 : može se upariti sa različitim tipovima pantalona.Kao što su farmerke, trenirke, helanke, casual pantalone, hulahopke itd.I možete odgovarati sve što želite unutra za stvaranje mode i prilično tražim u proljeće, jesen i winter.In zaključak, ovaj modni dugi rukav je idealan izbor u vašoj garderobi. ★【 Prilika】 : ovaj dugi rukav je pogodan za casual, svakodnevno nošenje, kancelariju, igru lopte, zabavu, školu, Trčanje, sport, teretanu, ples, klizanje, planinarenje, biciklizam, jogu, proljeće, jesen i zimu. ★【 Savjeti】 : perite u mašini ili ručno hladnom vodom/objesite ili osušite na liniji/bez izbjeljivača/bez hemijskog čišćenja.1. Trikotaža se lako deformiše, tako da ne vucite jako.2. način emitovanja treba biti popločan.3. Perite ručno u hladnoj vodi i izbegavajte mašinsko pranje u mašinama za pranje u domaćinstvu ako je moguće. Bilo koja druga pitanja, slobodno nas kontaktirajte!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.