• Novo
Haljina za gležanj sa V-izrezom sa dugim rukavima ženski Slong rukavi Temperament visokog ovratnika tanka nevjerovatno Retro haljina LYQUN59852

Haljina za gležanj sa V-izrezom sa dugim rukavima ženski Slong rukavi Temperament visokog ovratnika tanka

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Tkanina : meka / prijatna za kožu / udobna / prozračna / Neprovidna karakteristika : V vrat / Dugi rukav / kravata struka / pojas / Ruched / asimetrična / Solid Style : seksi / elegantna/ Ležerna prilika : noćni izlazak, Bar, klub, Zabava, Datum, koktel, odmor i svakodnevno Nošenjesezona : stil dobar za proljeće, jesen i zimu condition : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje2.Vrlo cool za nošenje,novi izgled, Novi You3.Poseban dizajn haljine čini vas privlačnijim 4.Ova lagana, haljina savršena je za te dane!5.Njega odjeće : preporučuje ručno pranje ili hemijsko čišćenje haljine košulje. Uzorak na originalnom proizvodu može varirati Molimo vas da znate .Informacije o proizvodu : Spol : Ženamaterijal : poliesterski blenddekoracija : Neelength : regular Style : Casual,fashionkasion : Casual,Dailyobo ručno i mašinsko pranje je OKPackage uključuje : 1 kom Dressmolim imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Vjenčanice za žene / Flowy Maxi haljine visokog struka a-Line / ruffle Hem Flowy haljine / meka i lagana šifonska tkanina / ne rastezljiva / s djelomično podstavom koja se ne vidi kroz / rukavi s volanima / okrugli vrat / nježna i elastična Odjeća na prsluku / labav kroj / cvjetno štampana / iznad dužine gležnja / za proljeće, ljeto, jesen, zimu / veličina : S, M, L, XL. BOHO jesenska haljina - Ležerna cvjetna Maxi haljina sa dugim rukavima za žene izrađena je od meke i prozračne tkanine, koja je prijatna za kožu i udobna za nošenje. Zahvaljujući Labavom Kroju, Ova Koktel Haljina Odgovara Većini Figura. Djelomično Podstavljena Osigurava Da Se Boho Duga Haljina Koja Se Ne Vidi U Slojevima Ne Vidi Kroz Njih. Jedinstveni Detalji-Cvjetna Haljina Istaknuta Je Trendovskim Leopardom I Vratom Za Posadu. Rukavi Od Volana Dodaju Osjećaj Slatkog I Ženstvenog Dodira. Zahvaljujući Rastezljivom Prsluku I Dizajnu Visokog Struka, Ležerna Haljina Sa Dugim Rukavima Puna Je Ženstvenog Izgleda. Dio suknje sadrži detalje s volanima i Maksi dužinu, dok je stvorio lepršav izgled i daje vam puno slobode kretanja. Svestrane Jesenske Haljine-Bilo Da Idete Na Vjenčanje Ili Odmor Na Plažu, Jednostavno Uparene Sa Šeširom, Nježnim Obručima Za Uši, Kristalnom Kapljicom I Štiklama Za Ležeran Izgled. Savršeno U Kombinaciji Sa Laganim Blejzerom Ili Kardiganom U Jesen Ili Zimu. Niko Ne Može Da Odoli Tvom Glamuru. Bodovanje bodova kao trendi svakodnevni pratilac - ova Midi haljina Slim Fit je prijatan saputnik ne samo za Casual Look, već i za Formalne prilike. U kombinaciji sa štiklama za stvaranje izgleda za večernju ili Božićnu zabavu. Jednobojne Midi Haljine Posebno Se Dobro Slažu S Torbicom Što Vas Čini Kraljicom Datuma. Svoje Zasluženo Slobodno Vrijeme Možete Započeti Opušteno Sa Klasičnom Haljinom Na Jedno Rame.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.