• Novo
Kardansko Cardone 27- obnovljeni uređaj za servo upravljač Odgovara: 2015- Jeep Wrangler neograničen, 2012- Jeep Wrangler

Kardansko Cardone 27- obnovljeni uređaj za servo upravljač Odgovara: 2015- Jeep Wrangler neograničen,

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Menjač upravljača : 07-09 Jeep Wrangler, 11-17 Jeep Wrangler, 18 Jeep Wrangler JK upravljač upravljača. Energatski upravljač - domaći. "100% kompjuterizirane hidrauličke testiranje za pravilan protok, curenje i performanse kako bi se osiguralo savršeno uklapanje i funkciju. 100% novih brtva O-prstena i za usne osiguravaju propuštanje i dugotrajne performanse" "COOL DIP" "Završna je a Prodiranje boje koje u potpunosti pokriva sve izložene površine za dosljedan, zaštitni završetak koji neće puknuti, pahuljiti ili oguliti. Sve kritične komponente (kampanja, kalemske ventile itd.) Da bi se osigurala pouzdanost proizvoda. Jedinice se isporučuju sa 100% Ispitani i kalibrirani reljefni ventili za zagarantovani performanse. Osovine su se pojavljuju na preciznim specifikacijama za uklanjanje prevremene haljine i produžiti život zupčanika. "" Jedan od svjetskih proizvođača premijernog auto dijela i re-proizvođača sa svojim brendovima Cardone Select i A1 Cardone , respektivno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.