• Novo
Maxpeedingrods Dvostruki upravljački stabilizatori + nosači komplet za Dodge Ram 2014-

Maxpeedingrods Dvostruki upravljački stabilizatori + nosači komplet za Dodge Ram 2014-

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Primjena : . Za Dodge Ram 2500 4 WD 2014-2022. Za Dodge Ram 3500 4 WD 2013-2022. Ne odgovarajte vozilima zaliha . Modeli samo sa 2,5 "ili više prednjeg veša. Specifikacija : . Postavljanje na vozilo : prednji dio : Dvostruki stabilizator. Podesivo : Da. Završetak : Crni prasak. Značajke : . Jednostavno instalacija. Uključuje cilindre stabilizatora performansi. Poboljšava pogodak smanjujući prednji kraj koji uzrokuje prevelike gume . smanjuje šipku za šipke i kuglice. Paket uključuje : . 2x velik Stabilizatori iz bure. Sve nosače za ugradnju. Tvrdi. Baš kao i stanje slike : 100% potpuno nova. Garancija : 1-godišnja garancija za bilo koji proizvedeni defekt. Naš brend je u slici. Naš brend je maxpeedingrods, Svi proizvodi napravljeni u našoj tvornici sa više od 10 godina iskustva.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Filter za upravljanje

KM 1.33

Wix HD hidraulični filtri imaju premium medij specifične za aplikaciju, uključujući žičanu sintetičku, poboljšanu celulozu i žičanu mrežu Visoka čvrstoća, materijali otporan na

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.