• Novo
Kupatilo hardver set kupaonska oprema set sus nehrđajući čelik kupatilo -18 i 24 ručnik, držač za toaletni papir, rub ručnika, ručnik, ručnik

Kupatilo hardver set kupaonska oprema set sus nehrđajući čelik kupatilo -18 i 24 ručnik, držač za toaletni

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Komplet za hardver za kupatilo uključuje : ručni ručnik, nosač toaletnog papira, prsten za ručnik, 2 multifunkcionalne kuke. Prikladni su za različit dekoracija stila. Premium SUS 304 kao sirovina, čvrsta, bez ručica, može se nositi s vašim ručnicima za kupanje bez savijanja. Preko. Nježna završna obrada se uklanja svakodnevnim ogrebotinama, korozijom i tarki, uvijek nudeći potpuno novi izgled sve vrijeme .. Naši držači za ručnike u kupaonici nisu hardver samo za kupaonicu, oni mogu biti vaši organizatori za kućne kuće za čistu definiciju. Kuhinjski ormar, garažna vrata, spavaća soba .. Vješalica će vam pokazati svoju svestranost sa svojom savršenom veličinom i minimalističkom stilom. Idesigned. Sa čistim linijama i čvršćom konstrukcijom, ručnici pružaju svakodnevnu efikasnost sa stilom. Jedinstveni okrugli oblik i prikrivena montažna otvora Dodajte modernije elemente za dekor vaše sobe. . . Specifikacije : . Dimenzije paketa : 26,18 x 9,25 x 2,75 inča. Težina paketa : 2,97 funti. Težina predmeta : 2,75 funti. Boja : mat crna. Materijal : nehrđajući čelik. Vrsta instalacije : zidni montirani. Sadržaj paketa : ručnička šina * 2, papirnati ručnik za ručnik * 1, kuka * 2, ručnik * 1 [jednostavna instalacija] : Naš set za uvuče u kupaonici dolazi sa zidnim hardverom. Zidni nosači su jači od ljepila i neće pasti. Svi dodaci i uputstva za zidni hardver. [[Teška materijalna materijala] : svih 6 komada seta ručnika izrađene su od premium SUS304 nehrđajućeg čelika, s odličnom čvrstoćom i izdržljivošću, prevencijom ogrebotina, hrđe i boje U vlažnim okruženjima kao što su kupaonica i kuhinja. Dizajniran je i izgrađen za dugotrajne . [kompletan 6-komadni set] : 6 komada u kupaonici uključuju : 18-inčni nosač ručnika, 24-inčni nosač ručnika, 1 držač za toalet, 2 komada samoljepljivih ručnika i 1 ručnik Prsten. Kompletan set za organizovanje svih sadržaja za kupatilo. [Prilagođeni dizajn] Set nosača ručnika ima jednostavan moderan dizajn koji su elegantni i elegantni, idealni za bilo koje kupatilo. Nisu sve oštre rubove ili uglovi sigurno za sve. Razmislite o dvije završne obrade četkani nikl i mat crne da stile vaš dom. Svestrana funkcionalnost može udovoljiti svim vašim potrebama za pohranu u kupaonici ili kuhinji . [uvjeravanje] : bezuvjetni povrat ili zamjena od 30 dana .Sugift nastoji donijeti udobnost vašem domu. Nadamo se da će naši proizvodi pomoći da stvorite funkcionalnije i prelijepo okruženje. Ne ustručavajte se kontaktirati nas ako vam treba pomoć.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.