• Novo
Kingston mesing CC CC Clawfoot kade RIM sapun i držač spužve, brušeni mesing

Kingston mesing CC CC Clawfoot kade RIM sapun i držač spužve, brušeni mesing

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Dodajte završne dodire u svoj kupaonici sa ovom baš sapunom povoljno predati ga direktno od vašeg ogrtača. Svjetljavajući se raskošnim sjajem, košarica sjaji vrhunskom tarnom otpornom na završnu obradu za dugotrajno oslanjanje. Sa čvrstom izgradom, košarica nudi jednostavan dohvat za svoj sapun i spužvu unutar dužine ruku. Uparite ovu kupaonicu dodatnu opremu sa vašim kadom Clawfoot da biste dodali crticu zgodnog stila. Čvrsta mesingana konstrukcija za izdržljivost i pouzdanost. Ukupna dimenzija : 8-3 / 8 "(l) x 9-7 / 16" (w) x 4-7 / 16 "(h). Povoljno se pričvršćuje na bočni zid kade za jednostavan pristup. Dvostruke košare za održavanje sapuna i spužva zgrčena. Može se oblikovati kako bi odgovarali većinom naplatka kadica. Proizvod je dizajniran tako da se uklopi na veće oblici kade i debljine.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

EDGE WC PAOL FALL CHROME

KM 2.00

Ovaj hromirani držač za toaletni papir iz kolekcije Edge ima elegantan stil Lako se mijenja valjci Pogledajte ostale komade u Edge Series da biste dovršili svoj izgled! HACEKA EDGE WC PAO

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.