• Novo
Safavieh Mahal Ludiven Tradicionalna orijentalna prostirka mornarica 5'1 7'7 5 '8', 4 '6' Zatvoreni pravokutnik

Safavieh Mahal Ludiven Tradicionalna orijentalna prostirka mornarica 5'1 7'7 5 '8', 4 '6' Zatvoreni pravokutnik

Stupnjevi:
KM 68.97

Iznos
Tova je dostupna

Klasični perzijski motivi koji su stoljećima koji su ubrzali elegantne prostorije proslavljeni su u bogato obojenim prostircima mahalnih područja. Power-omamljen od prediva s dugim i jednostavnim njegom, ove najlakše detaljne prostirke pogodne su za područja s visokim prometom. Visina gomile je 0,25 - 0,5 inča-inčni stilehički orijentalni uzorak Uzorkovanje u Safaviehovoj mahal kolekciji za više od 100 godina , Safavieh je izrađivao prostirke najvišeg kvaliteta i neusporednog stila. Kliknite ovdje da biste saznali više.Tip : Preporučujemo upotrebu ne-kliznog jastučića za održavanje tepiha na glatkim površinama. Sve veličine tepiha su približne. Zbog razlike boje monitora, neke boje prostiranja mogu se malo razlikovati. Trudimo se da tačno zastupamo sve boje tepiha. Molimo pogledajte gornji tekst za opis boja prikazanih na fotografiji. Visina hrpe je 0,25 - 0,5 inča. Tradicionalni stil. Šik orijentalni uzorak.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3a Flokati Red 6

KM 0.33

Postoji samo jedan pravi flokati, a danas je još uvijek Flokati jedan od rijetkih proizvoda napravljen na isti način i na istom mjestu kao i stoljećima Ruka tkana u Grčkoj od 100% novoze

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.