• Novo
iDzn a je za smiješne kombinezone od artičoke za bebe, bodi za novorođenčad Unise, kombinezoni za dojenčad, Jednodijelni oufit za djecu od 0 mjeseci

iDzn a je za smiješne kombinezone od artičoke za bebe, bodi za novorođenčad Unise, kombinezoni za dojenčad,

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

[Najbolji poklon za bebu ] tekst "a je za artičoku" je digitalni štampan na bodiju,najbolji je poklon za bebu i bebin rođendan.Ovi kombinezoni za bebe su pogodni za dječake ili djevojčice,uniseks bodiji za kratke rukave za bebe su svestran izbor.[Udoban i poseban dizajn ] oznaka je sa vanjske strane kombinezona, tako da ne iritira vašu bebu, ne brinite o nelagodi. Samo naši kombinezoni ovako dizajniraju na tržištu, samo želim da vašoj bebi ponudimo najbolje kombinezone.[Zatvaranje sa 3 dugmeta na dnu i rame sa 2 dugmeta] donje zatvaranje sa kopčanjem je pogodno postavljeno više ispred za brzu promenu. Izrez za rame sa 2 dugmeta koji pomaže da se odeća lako navuče preko bebine glave.[Slatka tematska slika štampana ] ova udobna, moderna i moderna odjeća savršen je bodi za vašu djevojčicu i dječaka koji ćete nositi na njen poseban dan ili tokom cijele godine! Štampa se digitalnim štampačem,tako da je veoma prozračan.[ 100 posto pamuk] napravljen od 100 posto pamuka,super mekan, udoban i prozračan za bebu. 6-12 mjeseci (12m), ružičasti bodi sa kratkim rukavima. Tabela veličina : dužina odjeće43,5 cm / 17,13 inča, grudi24cm/9,45 inča, ramena19,5 cm/7,68 inča, dužina rukava9cm/3,54 inča. Novost ramena : Novi izrez za rame sa 2 dugmeta koji pomaže da se odjeća lako navuče preko bebine glave. Zatvaranje sa 3 dugmeta na dnu : donje zatvaranje sa zatvaračem je pogodno postavljeno više ispred za brzu promenu. 100 posto pamuk : napravljen od 100 posto pamuk, super meka, prozračna i udobna za bebu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.