• Novo
Inktastic moja Grammy me voli sa Lenjivca i srca poklon dječak ili djevojčica Dugi rukav bodi

Inktastic moja Grammy me voli sa Lenjivca i srca poklon dječak ili djevojčica Dugi rukav bodi

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Pokažite svom unuku koliko ih volite dajući im moju Grammy me voli sa Lenjivcem i srcima dugim rukavima puzavica, savršen način da učvrstite svoje mjesto kao najbolja baka ikada. Za hladnije vrijeme, obucite bebu u ovu mekanu puzavicu dugih rukava u odlično pristajanje 1x1 bebi rebra. 5.0 oz. 100% češljani ringspun pamuk, 1x1 rebro za bebe. Bijela je sašivena koncem od 100% pamuka, ravnim šavovima, rebrastim vezivom sa dvostrukom iglom na vratu, ramenima, rukavima i otvorima za noge,ojačanim trostrukim zatvaračem na uvezu. Puzavica Dugih Rukava. Inktastic moja Grammy me voli sa Lenjivcem i srcem dojenčad Dugi rukav bodi uniseks prirodni i Heather 18 mjeseci. Ovaj preslatki dizajn visećih lijenčina savršen je poklon Grammyja njenom unuku. 5.0 oz. 100% češljani ringspun pamuk, 1x1 rebro za bebe. Ravni šavovi. Dupla igla ušivena rebra na vratu, ramenima, rukavima i otvorima za noge. Ojačano zatvaranje sa tri kopče na vezivanju. životinje djeca porodična baka voli slatku malu omladinu životinju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Henley Romper Bez Rukava

KM 5.89

Vašoj bebi će se svidjeti naš 100% organski pamučni kombinezon Super meka, super slatka! Lamaze kombinezoni su bez rukava i imaju prednje kopče i na unutrašnjem šavu za jednostavno uk

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.