• Novo
Wonder Nation Girl prošivena jakna sa mjehurićima

Wonder Nation Girl prošivena jakna sa mjehurićima

Stupnjevi:
KM 28.00

Iznos
Tova je dostupna

Oblačenje djeteta za hladno vrijeme ne mora biti samo funkcija. Dodajte malo štih u kolekciju vanjske odjeće vašeg djeteta uz ovu toplu štampanu prošivenu jaknu sa mjehurićima iz Wonder Nation. Ova jakna sadrži spoljašnju školjku za odbijanje snega i slabe kiše, dok unutrašnjost ima kapuljaču i telo obloženu flisom koji će pomoći vašem detetu da ostane lepo i toplo. Ostale karakteristike ove jakne uključuju zip-up prednji i skriveni džepovi kako bi male stvari bile sigurne kada je u pokretu. Djeca zaslužuju odjeću koja je zabavna za nošenje, napravljena da traje i slavi njihov nemilosrdni osjećaj čuđenja. Zato Wonder Nation nudi opcije odjeće bez napora i izdržljive, preslatke stilove za djecu u pokretu. Štampana prošivena jakna sa mjehurićima (djevojčice i velike djevojke) : 100% poliester. Ženska prošivena jakna. Tkani pleteni fabrikacija. Podstavljena runom. Prednje zatvaranje zatvarača. Dugi rukavi. 2 džepovi sa patentnim zatvaračem. Dostupno u različitim stilovima. Zatvorite traku sa čičak trakom prije pranja, perite u mašini na hladno sa sličnim bojama, nježni ciklus, samo izbjeljivač bez hlora po potrebi, sušite nisko u mašini, ne peglajte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska Kišna Jakna

KM 2.33

Neka vaše dijete bude suho i udobno po lošem vremenu uz kišnu jaknu za djevojčice Faded Glory Napravljena od izdržljivog poliestera, ova jakna ima vodootpornu vanjsku i kapuljaču sa el

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.