• Novo
Pink Platinum Girls zimski Puffer kaput sa kapuljačom sa Leopard printom, veličine 4-16

Pink Platinum Girls zimski Puffer kaput sa kapuljačom sa Leopard printom, veličine 4-16

Stupnjevi:
KM 17.02

Iznos
Tova je dostupna

Žestok i moderan pufer od Pink Platinum drži je toplim i modernim tokom cele sezone. Kapuljača obložena flisom sa leopardovim printom dodaje pop pizzazza koju će sigurno voljeti. Materijal : oklop, podstava i Punjenje : 100% poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Težina : teška težina. Ovratnik : ovratnik sa postoljem sa kapuljačom obloženom flisom s leopard printom. Zatvaranje : Zip prednji sa volanima plaketu. Rukavi : dugi rukavi sa elastičnim manžetnama. Džepovi : dva prednja džepa. Karakteristike : ljuska otporna na vremenske uslove; podstava od flisa. Djevojke čvrste Puffer kaput sa kapuljačom od Pink Platinum.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska Kišna Jakna

KM 2.33

Neka vaše dijete bude suho i udobno po lošem vremenu uz kišnu jaknu za djevojčice Faded Glory Napravljena od izdržljivog poliestera, ova jakna ima vodootpornu vanjsku i kapuljaču sa el

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.