• Novo
ACDELCO 17D1082CH Keramički sajam Odabir: 2005-2006.2007- Ford Mustang

ACDELCO 17D1082CH Keramički sajam Odabir: 2005-2006.2007- Ford Mustang

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Acdelco Disk kočnica set. Formulirano sa čvrstim čeličnim štandovima za optimalnu provodljivost topline i otpornosti na koroziju. Dolazi sa šumnim i vibracijskim i vibracijskim štiklama (ovisno o primjeni). Pažljivo proizvedeno za pružanje tačne fit i konzistentna funkciju kočenja. Pulsacija i habanje i suza spriječene žigosanjem potporne ploče. Osnovne štikle, slotove i šalferi pomažu u smanjenju buke, vibracije i kočenju grubosti. Nije potrebna stvrdnjavanja ili obrada, spremna za ugradnju desno iz kutije Acdelco Disk kočni jastučić podešen gumirani isječci za podešavanje za tihi rad. Premium Chamfers i slotovi podudaraju se s originalnom opremom. Frikcijski materijal je integralno oblikovan na podlogu ploče za integritet obveznice.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Centric 102.02540

KM 44.46

Centrični dijelovi nude punu liniju CTek standardnih zamjenskih dijelova kočnice i kvačila za uvoz i domaća vozila CTek komponente pružaju izuzetan kvalitet i vrijednost...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.