• Novo
Aayomet kupaći kostimi za žene dva lepršava Tankini kupaća kostima sa dječačkim šortsama u vratu ženski kupaći kostimi, Žuti XXL

Aayomet kupaći kostimi za žene dva lepršava Tankini kupaća kostima sa dječačkim šortsama u vratu ženski

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Ženski kupaći kostimi od 2 komada dvodijelni lepršavi Tankini kupaći kostimi s dječačkim šortsama U vratu ženski kupaći kostimi. Spol : Žene. Sezona : Ljeto. Prilika : dnevno, bazen, more. Materijal : Poliester. Dekoracija : Nema. Dužina Odjeće : Redovna. Tip Uzorka : Print. Stil : Seksi, Uzročno. Šta dobijate : 1 Set kupaćih kostima dvodijelni tankini kupaći kostimi za žene : ovaj 2-dijelni bluson kupaći kostim ima poređani gornji dio rezervoara za plivanje i boyshorts visokog struka, koji nude potpunu pokrivenost i dobar efekat kontrole stomaka. Tankini donji dio prave dužine daje vam sigurniji osjećaj kada sjedite, saginjete se ili plivate. Dvostruki Tankini vrhovi : ovaj kupaći kostimi sa remenima imaju mekani, podstavljeni grudnjak koji se može skinuti i dvostruko podesive naramenice. Dizajn sa dubokom rezom je veoma sladak i laskav, što ga čini pogodnim za žene, dame, tinejdžere, devojke i juniore. Kupaći kostimi za kontrolu stomaka : sportski grudnjak sa sklekovima pruža dobru podršku i oblik. Potpuno pokrivanje sportski plivajte kratko osigurava da se možete slobodno kretati i u potpunosti pokazati svoju vitku figuru. Prilike : ovi 2-dijelni labavi kupaći kostimi sa skromnim plivačkim topovima i atletskim dječačkim šortsom savršeni su za sport, aktivnosti na plaži, bazen, praznike i druge prilike. Veličina : različite veličine za odabir : XS (US 0-2), s (US 4-6), M (US 8-10), L (US 12-14), XL (US 16), XXL (US 18). Molimo pogledajte tabelu mjerenja veličine u opisu proizvoda za vašu odgovarajuću veličinu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.