• Novo
jete Apparel ženska nevjesta posljednji Ride Tank Top siva

jete Apparel ženska nevjesta posljednji Ride Tank Top siva

Stupnjevi:
KM 9.00

Iznos
Tova je dostupna

Ova košulja je savršena za proslavu vašeg velikog dana! Savršen poklon za mladu! Dajte izjavu s ovom slatkom topom za vjenčanje. Tkanina je dovoljno izdržljiva za svakodnevno nošenje i periva u mašini! Naši printovi su napravljeni visokokvalitetnim bojama i naneseni komercijalnom toplotnom presom za svijetle i živopisne dizajne koji će trajati, boje neće pucati. 7 ate 9 Apparel je vrhunski dizajner za odjeću za odrasle i djecu. Imamo odjeću za novorođenčad, nove majice kao i odjeću za prvi rođendan. Bride to Be Tank Top-proslavite svoje uzbudljive vijesti i dajte svijetu do znanja da je vaš dan!. Laskavo flowy fit sa racerback. Printovi su super meki i profesionalno naneseni na tkaninu. Ne možete osjetiti otisak na tkanini kako tkanina ostane meka i udobna. Ovi otisci nisu željezo na transfer, što znači da ne puca ili ljušti. Ova odjeća će se i dalje osjećati i izgledati sjajno čak i nakon mnogo pranja. Fun shirt za svadbeni tuševi, momačke večeri, ili samo one duge noći planiranja vjenčanja!. Profesionalno dizajnirana odjeća za 7 ate 9 odjeće. Nosimo odjeću za cijelu porodicu!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Scoop ženski Top

KM 1.00

Vaš petak odbrojavanje počinje sada sa ovog vikenda dostojan Tank Top iz Scoop Silueta bez rukava sa širokim naramenicama savršeno se slaže s vašim omiljenim uznemirenim traperom i san

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.