• Novo
Dabay Privjesak za božićne kroške s rementorom Anti-Fade Cartoon Nepravilan oblik nije lako razbiti Božićno zvono Privjesak za zabavu

Dabay Privjesak za božićne kroške s rementorom Anti-Fade Cartoon Nepravilan oblik nije lako razbiti Božićno

Stupnjevi:
KM 26.50

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Zvona i štake stvaraju božićnu atmosferu za ovaj privjesak za jarko obojen. Možete objesiti ovaj privjesak na božićno drvcu za odmor za odmor i pribor za ukrašavanje. Potpuno je izgrađen od drvenog materijala. Postoje od 2 stila za odabir za božićne i ostale praznike naziv : Bell privjesak Material : Woodenfeatres : sa vezicama, anti-bledi, nepravilan oblik, ne lako probost A : zvoni privjesak na privjescu : a : 12,5cm x 8,5cm / 4,92 "x 3,35 "(približno) B : 13cm x 11cm / 5,12 " x 4,33 "(približno) Napomene : Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Dopustite laganu dimenziju Razlika zbog različitih ručnih mjerenja. Spakovanje uključuje : 1 x zvona i štake za božićno atmosferu za ovaj jarko obojen privjesak. Možete objesiti ovaj privjesak na božićno drvo za odmor i prioritet. Izgrađen od drvenog materijala . Postoje 2 stila za izbor . dobro za Božić i druge praznike.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.