• Novo
Prilagođena kartica za Day Day Grandi Majčin, personalizirani day Day Day za baku, prilagodljivu karticu za baku sa poklon bo i brodom sljedećeg dana

Prilagođena kartica za Day Day Grandi Majčin, personalizirani day Day Day za baku, prilagodljivu karticu

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Naše prekrasne ogrlice od nehrđajućeg čelika izrađene su od nehrđajućeg čelika i dolazi s osjetljivim daintnim lancem. Dainty Lanac je 16 "sa 2 " Extender Lankom savršen je za slojevi s drugim ogrlicama i uparivanjem s drugim nakitom. Ogrlica se pričvršćuje na kvadratnu karticu koja može biti personalizirana vlastitim porukom vašoj majci, baki, maćemo mamu i sestri koja im pokazuju kakva je divna majka. Svaka ogrlica iz kolekcije našeg majke dolazi sa prekrasnom hipoalergenom dainty ogrlicom koja može nositi zarobljenice koji su osjetljivi na određeni metal i kartica umotana u poklon kutiju spremna za poklon. To se može nositi sa ležernim habanjem ili za romantičnu večer. Naš nakit izrađen je od nehrđajućeg čelika hirurškog razreda koji garantuje da naše ogrlice neće hrđati, izblijediti ili tariti s vremenom. Materijal : nehrđajući čelik. Veličina : 0.36 "L x 0.23" Stvaranje AC prilagođene poruke koja će ugrijati srce prijemnika na majčinom danu . Day Day Day uključuje prekrasnu privjesak i karticu spremna za nadarenost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.