• Novo
Gumena vanjska matska prostirka za kuhinju 23 35 Nova komercijalna teška prostirka za resturant bar pod kat garaža Garden Industrial Indurana upotreba Odvodnjava

Gumena vanjska matska prostirka za kuhinju 23 35 Nova komercijalna teška prostirka za resturant bar pod

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Specifikacije : 1. Materijal : Guma i poliester i PVC 2. Boja : crna 3. Dimenzije : (35,43 x 23,62) "(90 x 60) cm (L x Š x V) 4. Težina : 5,73lbs 2.6kg paket uključuje : 1 x Podna mat gume, koristimo kvalitetan materijal, izrađen od visokokvalitetnog, ekološkog gume, održivog i izdržljivog. Anti umornog podne prostirke, rupe i perforirani dizajn ove namjene ulazne ulazne zamke, sprečavajući ga da se širi. Jednostavno creva mat vodom da očistite prljavštinu ili mast. Prostirtaj vrata, smanjuju količinu klizavih tečnosti i ulja i ulja i vodootpornu gumu pomažu u tome da na snazi ​​zadržite ulaznu prostirku, posebno Kada se koristi u područjima s visokim prometom. Vanjska prostirka, idealna za upotrebu u baru, kuhinju, restoran, vanjski, čamac, kao i skladište ili druge industrijske oblasti u kojima su vlaga i teški promet na kojem se nalaze u potpunosti. Kuhinjska prometa pomažu u sprečavanju opasnih nesreća , Veličina : 23 "x 35" x 0.4 ", trošite najekonomičniji novac Kupite ovu najbolju podnu prostirku, nikad nećete požaliti zbog po vašem izboru kada ste dobili našu prostirku. Pružanje premium kvalitetnih proizvoda za vaš dom i ured bez teške cijene koju su napunili mnogi naši konkurenti.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.