• Novo
Regency Kee l u obliku slova L

Regency Kee l u obliku slova L

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Ažurirajte svoj dom ili poslovanje s regensom Kee L-l u obliku slova L, koji sadrži velikodušni radni prostor za izradu, pisanje, držanje uredske opreme i još mnogo toga. Ovaj l oblik u obliku izrađen je od čvrstog metala i laminata da se odupe habanje od ogrebotina, udubljenja i diza. Elegantni, pojednostavljeni stil ovog stola idealan je za moderne ili industrijske prostore i omogućava veću prilagodbu sa ormarima za datoteke. Ovaj bitan komad dolazi s 42-inčnim povratom koji se može instalirati s obje strane stola kako bi odgovarali vašem prostoru. Odaberite iz dostupnih veličina. Veliki radni prostor u obliku slova L za pisanje, izradu i izradu. Izgrađen od čvrstog metala i laminata. Odaberite iz dostupnih završnih obrada. Jednostavan, pojednostavljen stil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pijedestal 24, Javor

KM 3.00

OFM 66746 donji rod od 30 "x 24" sadrži površinu visokog pritiska OF OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" vrh je laminatni vrh visokog pritiska OFM 66746 PEDESTAL 30 "x 24" dno : pijedestalni vrh

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.