• Novo
Jedinstvene povoljne ženske odjevne kombinacije Plus veličine modni Tie dye v vrhovi rukava za vrat

Jedinstvene povoljne ženske odjevne kombinacije Plus veličine modni Tie dye v vrhovi rukava za vrat

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

O nama : modni brend odjeće plus-size inspirisan potrebama svojih kupaca. Idući u korak sa konceptom dizajna vremena, nadamo se da će vam naša odjeća odgovarati raznim prilikama, uz pravilno krojenje kako biste pokazali svoju savršenu oblinu i udobne tkanine koje vam omogućavaju prijatno iskustvo. Oblik vrha je moderan i ženstven, a kroj opušten i lagan. Izuzetno meka i prozračna majica, savršeno pristaje. Maksimalna Udobnost. Ova majica je lagana i prozračna sa mekom tkaninom na dodir. Za ležeran noćni izlazak ili odlazak na plažu sa prijateljima u slobodno vrijeme tokom ljetnog dana.Mjerenje (u inčima)međunarodne veličineobim grudiširina Ramena1x47 1/416 7/82 X50 3/817 1/23 X53 7/818 1/44 X57 1/218 7/8 više stilova, više izbora, kliknite ovdje. Jedinstvena povoljna odjeća za žene Plus Size Moda boja za kravatu V izrez 3/4 rukavi 95% poliester 5% Spandex. Uzorak Pruga. Boja Za Kravatu. Uvezeno. 3/4 rukav. V Izrez. Model je 5 '7", 212 lbs odgovara veličini 1x.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Terra And Sky Del Wk

KM 1.00

Terra & skyženska majica za tuniku biće odličan dodatak vašoj garderobi Rukavi dužine 3 / 4 čine udoban osjećaj prilikom nošenja Handfeel od tkanine je veoma mekan i lep Ima criss Cr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.