• Novo
Aoochasliy jesenske haljine za žene čišćenje čvrstih tankih dugih rukava dubokog V vrata naborana duga torba Hip hedžing haljina

Aoochasliy jesenske haljine za žene čišćenje čvrstih tankih dugih rukava dubokog V vrata naborana duga

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženski čvrsti tanki dugi rukav duboki V vrat naborana duga torba Hip Hedging haljina 1.Karakteristike : moderan i modni dizajn,,ljeto i proljeće i Jesen2.Materijal : Poliester. Poliesterska vlakna, izrađena od visokokvalitetne tkanine, lagana meka i udobna.3.Seksi i privlačnije za nošenje.4.Prilika : za posao, kod kuće Odmor i više. Odijelo za jesen, ljeto i proljeće.5.PLEASENOTE : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bitimanje od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa.Proizvod information : Season : Autumn/Spring/Summer Gender : Women Occasion : Casual Material : Polyester Style : Casual,Fashion Length : Regularnokako prati : ručno pranje hladno, objesite ili Line Sušnošta dobijate : 1 kom ženske haljine veličine Aoochasliy jesenske haljine za žene čišćenje 2022 čvrsta tanka duga rukava Deep V izrez Plisirana duga torba Hip Hedging haljina. jesenske haljine za žene 2022/ haljine za žene 2022/ haljine za povratak kući/ crne haljine za žene/ Ženska haljina sa dugim rukavima/ Ženska haljina sa dugim rukavima/ haljina sa dugim rukavima/ haljina sa dugim rukavima/ haljina za Noć vještica za žene/ džemper haljina/ bijela haljina žene/ jesenske haljine za goste vjenčanja/ zimske haljine za žene 2023/ maturalna haljina / haljina za vjenčanice. Karakteristike : dugi rukavi / visoki struk / lepršava ljuljaška / lagana / mini haljina / masi haljina / elastične manžetne / sa pojasom / meka i prozračna . Mnogo šara-leopard, cvetni, Švajcarska tačka, jednobojna bez šare, itd. Jedinstveni dizajn : pametna kombinacija životinjskog printa / cvjetnog uzorka / švicarskog uzorka sa vrlo ženstvenim detaljima. Dakle, lijepa ovratnik/V-izrez na kopčanje zajedno do razigranog umotanog izgleda i vezati možete vezati ležerno u struku. Stilovi : jesenske haljine za žene 8009 / jesenska moda/midi haljina s dugim rukavima/haljina s leopard printom/haljina s V izrezom/koktel haljina/maxi haljina sa švicarskim tačkama / midi haljina s cvjetnim printom/vjenčanica za goste/ženska ležerna haljina/radne haljine/ Božićne haljine/zimske haljine/koktel haljine / renesansne haljine žene. Prilika : prilikom kupovine prozora u gradu ili opuštajućih sati u parku, sa midi haljinom dugih rukava imate pravu odjeću. Razigrane jesenske midi haljine za žene u ugodnom kvalitetu nošenja mogu se stilski stilizirati. Podudaranje : uparite sa patikama, pumpe sa remenima, ohladite sa gležnjačama. Ova ženska haljina pogodna je za sva godišnja doba, posebno za proljeće i jesen i prohladne ljetne noći. Zimi možete uskladiti i jaknu, koja je veoma moderna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.