• Novo
Ženska šifonska haljina jednobojna haljina sa kratkim rukavima Casual Loose FitFlowy Swing koktel elegantne haljine za zabavu

Ženska šifonska haljina jednobojna haljina sa kratkim rukavima Casual Loose FitFlowy Swing koktel elegantne

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Premium tkanina Ženska haljina, meka i rastezljiva, lagana i prozračna tkanina, nježna na dodir i udobna za nošenje. široke haljine za žene. Uparite sa kardiganom da budete udoban pad&. Njega odjeće : preporučuje se ručno pranje. Može se prati u mašini, bolje u vrećici za veš. Objesite ili osušite liniju. Ne izbjeljivati. Laka za pranje i brzo sušenje casual haljine za žene. Visokokvalitetne haljine za žene, bez skupljanja i bez blijeđenja. Ženske Haljine Za Tinejdžerke. Tkanina : Meka, Rastezljiva, Udobna, Prozračna. Lako za obući i skinuti. Utakmica : haljina se može savršeno upariti sa visokom potpeticom, boemskim sandalama ili ravnom kravatom na Pertlanje. Ako želite, platnene cipele i patike su takođe dobre. Takođe dodajte ležernu torbu i jednostavnu lančanu narukvicu ako vam je potrebno. Prilika : ova haljina je elegantna i elegantna, pogodna za mnoge prilike. Na primjer, porodično okupljanje / zabava prijatelja / plaža za odmor / vjenčanje / popodnevni čaj / kupovina / upoznavanje / banket / ured / festival povratka kući itd. Prijedlog za pranje : mušterije bi bolje koristile vodu normalne temperature za pranje ove haljine kako bi bolje održale boju.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.