• Novo
Ženske pantalone za jogu Plus Size Crne poliesterske ženske čipkaste Yoga fitnes helanke sa rupom za trčanje rastezljive sportske pantalone pantalone

Ženske pantalone za jogu Plus Size Crne poliesterske ženske čipkaste Yoga fitnes helanke sa rupom za trčanje

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Vrsta uzorka : Solid Style : Casualšta dobijate : 1*ženske pantalone 2.Ovaj dizajn Yoga gamaše i ukrast će vam srce! Šik i udoban, ne možete pogriješiti s ovim nevjerovatnim simpatičnim topom!Dužina : Full Gender : Women Fit : odgovara ture na size4.Ovo od pantalona je prelep efekat, noću na svetlu kao lagan, prelep poklon poklon prilika : sportske pantalone,Jogamaterijal : poliester,Lace3.Odlično za Sport ,jogu,svakodnevno, siguran sam da će vam se svidjeti!Kako oprati : ručno pranje hladno, objesite ili liniju Dry1.It napravljen je od visokokvalitetnih materijala,izdržljiv za vaše svakodnevno nošenjesezona : sva godišnja doba možete se lako kretati, čučati, istezati ili raditi bilo koju pozu koju želite tokom treninga. Odlična cijena : Prilagođena tkanini i konkurentna cijena daje vam proizvod vrijedan kupovine. Neprobojna, vlažna, prozračna, meka i 4-smjerna rastezljiva tkanina za vrhunski udoban. Yoga helanke za žene su pogodne za sve vremenske prilike, godišnja doba i prilike. Mogu se nositi ispod majice u kancelariju, sa majicom i patikama za vežbanje, uz ležernu odeću za odlazak u tržni centar. Molimo provjerite sliku veličine ponuđenu od nas da odaberete pravu veličinu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.