• Novo
Corashan ženske pantalone za jogu sa Leopard printom Sportska odeća za podizanje bokova helanke za kontrolu stomaka

Corashan ženske pantalone za jogu sa Leopard printom Sportska odeća za podizanje bokova helanke za kontrolu

Stupnjevi:
KM 8.64

Iznos
Tova je dostupna

Informacije o proizvodimaloj veličini, možda je bolje kupiti jednu ili dve veličine više, hvala!Materijal : poliesterska vlakna sezona : proljeće; ljeto; Jesenbrzina : Standarddužina : Long Waist Rise : High Closure : Pull-on Pattern : Print Style : Yoga pantalone; Ležernošta dobijate : 1pc Yoga Pant Please ne samo da Referencirate vodič za veličinu koji pruža,već morate i referencirati naš, koji prikazuje slike detalja o proizvodu.Veličina : S struk : 60cm/23.62" Hips : 80cm/31.5" dužina : 93cm/35.8" Veličina : M struk : 64cm/25.20" Hips : 84cm/33.1" dužina : 94cm/36.6" Veličina : L struk : 68cm/26.77" Hips : 88cm/34.6" dužina : 95cm/37.4" veličina : XL struk : 72cm/28.35" Hips : 92cm/36.2" dužina : 96cm/37.8" veličina : XXL struk : 76cm/29.92" hips : 96cm/37.80" dužina : 97cm/37.80" pažnja : 1.Stvarni Objekt Može Postojati Malo Boje Razlike U Odnosu Na Slike Kao Prikaz Različitih Računara.Budite Oprezni, Hvala.2.Možda postoji greška za ručno mjerenje 1-3 cm.Izvinite Zbog Neprijatnosti.139.Molimo Vas Da Prevladaju Na Pravi Predmet, Model Slike Samo Za Referencu. Super Meka Tkanina. Naše Yogalicious Ultra meke lagane helanke visokog struka dizajnirane su tako da odgovaraju kao druga koža koja je savršena za jogu ili teretanu. Naša poliesterska tkanina ima breskvastu završnu obradu i lagani osjećaj, kao da ne nosite ništa! Ove ženske helanke su pristupačne, udobne i pružaju moderniju alternativu trenirkama. Udoban visoki struk : tajice visokog struka meke su poput odjeće za bebe i daju vam cijeli dan udoban osjećaj golog. Dizajn visokog struka omogućava bolju kontrolu stomaka i podizanje zadnjice. Široki pojas visokog rasta nežno obavija vaš struk, tako da se naše pantalone ne kotrljaju. Za svakodnevno nošenje : Omladinska i odrasla ženska moda, naše pantalone za jogu su pogodne za više prilika. Ove ženske helanke visokog struka napravljene su dovoljno debele da izdrže treninge, uključujući jogu, biciklizam, trčanje, džogiranje, pa čak i planinarenje. Štaviše, naše pantalone za vežbanje se takođe mogu nositi u ležernim prilikama. Jednostavno podudaranje učiniće da izgledate energično.Lagana joga ima prirodniji osjećaj što je čini savršenom za svakodnevno nošenje.Ove tajice za jogu mogu djelovati i kao udobna odjeća za oblikovanje koja vas drži zagrljenim i izgleda vitko. Usluga : pružamo visokokvalitetan proizvod i najbolju korisničku uslugu, ako imate bilo kakvih problema, ne ustručavajte se kontaktirati nas, potrudit ćemo se da vam pomognemo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna Rasprodaja

KM 3.00

Molimo vas da prepoznate brend "Ganfancp" kada kupujete žensku modnu odjeću!Možete pronaći bilo koji ženski modni stil koji želite, oni su jeftini i kvalitetniji!Savjeti : 1...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.