• Novo
iDzn® moj tata je moj heroj smiješni kombinezoni, novorođeni bebi Unise bodi, kombinezoni za dojenčad, oufit za malu djecu dugih rukava

iDzn® moj tata je moj heroj smiješni kombinezoni, novorođeni bebi Unise bodi, kombinezoni za dojenčad,

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Novost ramena : Novi izrez za rame koji pomaže da se odjeća lako navuče preko bebine glave. Zatvaranje sa 3 dugmeta na dnu : donje zatvaranje sa zatvaračem je pogodno postavljeno više ispred za brzu promenu.100 posto pamuk : i Dzn® sive kombinezone od 100 posto pamuka, super meke, prozračne i udobne za bebe i malu djecu. Ružičasti bodi sa dugim rukavima, 6-12 mjeseci (12m), Tabela veličina : dužina odjeće43,5 cm/17,13 inča, grudi24 cm/9,45 inča, ramena19,5 cm/7,68 inča, dužina rukava25 cm/9,84 inča. [Najbolji poklon za bebu ] tekst" moj tata je moj heroj " i slika su digitalni štampani na bodiju,najbolji je poklon za bebin i bebin rođendan. Ovaj i Dzn® kombinezon za bebe je pogodan za dječake ili djevojčice,uniseks bodiji za duge rukave za bebe su svestran izbor za malu djecu. [Udoban i poseban dizajn ] oznaka je sa vanjske strane kombinezona, tako da ne iritira vašu bebu, ne brinite o nelagodi. Samo naši kombinezoni ovako dizajniraju na tržištu, samo želim da vašoj bebi ponudimo najbolje kombinezone. [Zatvaranje sa 3 dugmeta na dnu] donje zatvaranje sa zatvaračem je pogodno postavljeno više ispred za brzu promenu. Novitet izrez za ramena koji pomaže da se odjeća lako navuče preko bebine glave.[Slatka tematska slika štampana ] ova udobna, moderna i moderna odjeća savršen je bodi za vašu djevojčicu i dječaka koji ćete nositi na njen poseban dan ili tokom cijele godine! Štampa se digitalnim štampačem,tako da je veoma prozračan.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.