• Novo
Miami Marlins-Neonski zidni Poster sa magnetnim okvirom, 22.375 34

Miami Marlins-Neonski zidni Poster sa magnetnim okvirom, 22.375 34

Stupnjevi:
KM 5.00

Iznos
Tova je dostupna

Ovaj Trends International MLB Miami Marlins-neonska kaciga 23 zidni Poster dizajniran je sa visokokvalitetnim, višebojnim umjetničkim djelima. Naši posteri su štampani na sjajnom papiru. Jednostavno okačite ovaj poster sa magnetnim okvirom da ukrasite bilo koju sobu. Trendovi Posteri sadrže vrhunske brendove i dizajne u trendu. Visokokvalitetni umjetnički Print spreman je za okvir ili se može okačiti na zid pomoću nosača za postere, kopči, klinova ili držača za palac. Bilo da ste dijete, tinejdžeri ili odrasli, imamo poster za sve. Trendovi Međunarodni Posteri koriste umjetnička djela visoke rezolucije i ispisani su na papiru za postere Photo Art Gloss. Uključuje 2 para drvenih šina sa skrivenim magnetima i odgovarajućim vješalicom od umjetne kože. Jednostavan za montažu dizajn čini brzu instalaciju. Autentična, zvanično licencirana umjetnička djela. Dimenzije postera : 22.375 "x 34", sa okvirom : 40" x 24"x 0.5".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Liga - logotipi 21

KM 2.33

Trendovi Međunarodni zidni posteri su svima omiljeni dekor sobe! Naši plakati se kreiraju sa umjetničkim djelama visoke rezolucije i ispisani su na sjajnom papiru za poster koji poboljša

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.