• Novo
Liga - logotipi 21

Liga - logotipi 21

Stupnjevi:
KM 2.33

Iznos
Tova je dostupna

Trendovi Međunarodni zidni posteri su svima omiljeni dekor sobe! Naši plakati se kreiraju sa umjetničkim djelama visoke rezolucije i ispisani su na sjajnom papiru za poster koji poboljšava boje kako bi napravili odvažnu izjavu o dekoru u bilo kojoj sobi. Ukrasite spavaću sobu, kupatilo, dječju sobu, dnevni boravak, ured, spavao i još mnogo toga! Naše umjetničke otiske su lagane i jednostavne za viseći pomoću uključenih isječaka postera koji neće oštetiti ili ostavljati rupe u vašem plakatu poput noktiju, palca, push igle ili trake. Svaki od naših premium plakata ponosno je. Dodajte ove ukrase zajedno sa ostalim dodacima na listi vašeg zabavnog materijala! Zidni plakati za trendove međunarodni su savršen način prerušavanje svojih stranaka. Paketi plakata čine i velike poklone! Bilo da se radi za rođendan, Božić, kućno zagrijavanje ili za vaš najbolji prijatelj, svidjet će vam da primite poster i paket isjecka. Trendovi Međunarodna MLB liga - Logos 21 Zidni poster : Trendovi Zidni posteri koriste umjetnička djela visoke rezolucije i ispisani su na papiru za plašta na fotoapom koji poboljšava boje visokokvalitetnim izgledom i osjećajem. Vješalica za poster uključuje dvije plastične šine od 24 "; Gornji komad uključuje viseće kopče za ugradnju na zid, a donji komad drži plakat ravno vaganjem. Lagani poster je 22.375" x 34 ". Jednostavno ukrasite bilo koji prostor Da biste stvorili savršen dekor za zabavu, spavaću sobu, kupatilo, dječju sobu, dnevni boravak, ured, spavaonicu i još mnogo toga.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Liga - Kaciga za kacige

KM 7.49

Uokvireni posteri preuzmu pristupačan, moderan pristup ukrašavanju, omogućavajući vam da lako krenete svojim zidovima Svaki plakat papira pažljivo je montiran na ploči za pjenu da ga d

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.