• Novo
Sanviglor Muške Trekking Cipele Protiv Klizanja Cipele Za Planinarenje Na Otvorenom Patike Za Hodanje Pertle Prozračne Atletske Patike Comfort Niski Top Treneri Siva 8

Sanviglor Muške Trekking Cipele Protiv Klizanja Cipele Za Planinarenje Na Otvorenom Patike Za Hodanje

Stupnjevi:
KM 15.49

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : muškarci, muškarci, muški stil : cipele za planinarenje, Tenisice za treking, cipele na otvorenom, atletske cipele, patika patika tip uzorka : jednobojna, Patchwork Color : Crna, Siva, kaki(opcionalno)veličina : US 6.5, US 7.5, US 8, US 9, US 9.5, US 10.5 (pratite tabelu veličina da biste odabrali Molimo) Gornji materijal : Umjetna koža+mrežasta krpa materijal : gumica : čipka Up Toe Tip : okrugla Toe Tube visina : niska sezona : proljeće, Ljeto, Jesen, zimsko prilike : Ležerne, dnevne, vanjske, sportske, penjačke, planinarske, trekking, trkaće karakteristike : 1. Gornje cipele za planinarenje od kože i mrežaste tkanine, prijatne za kožu imaju efikasan efekat ventilacije i održavaju se udobnim i suvim tokom celog dana. Sadrži vezicu za podesivo, sigurno prianjanje.2. Jaka gumena kapa za prste je oblikovana u gornji deo kože kako bi se smanjile povrede od udara sa tvrdim površinama, pomažući da vaši prsti budu sigurni.3. Fleksibilni srednji potplat donosi superiornu amortizaciju i visok energetski povrat, smanjuje zamor stopala i apsorbira udarce. Napredna vučna gumena đon pruža stabilno i pouzdano prianjanje u različitim okruženjima. 4. Dizajniran za svakodnevni život i sportove na otvorenom kao što su planinarenje, šetnja, lov, kampovanje, penjanje, biciklizam, ribolov, džungla, trčanje, ruksak, trekking, planinarenje, putovanja itd.Sadržaj paketa : 1 par obuće za planinarenje (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite 1-3mm razlikuje se zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sva mjerenja u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) zaštitni poklopac : lagana i elastična zaštitna gumena kapa. Poklopac prsta protiv sudara neće se deformirati kada je savijen pod silom, poboljšava zaštitu i udar jastuka za zaštitu od sudara i uganuća stopala. Lagani komfor i podrška : lagani, izdržljivi gornji dio od umjetne kože i mrežaste tkanine pruža fleksibilnost i prozračnost za duga putovanja. Podstavljena kragna i jezičak pružaju dodatnu amortizaciju, a podstava od meke mrežaste tkanine stvara trenutni i dugotrajan komfor. Neklizajući đon : naš gumeni potplat za vuču poboljšava prianjanje i izdržljivost na varijabilnom i neravnom terenu, nudeći vrhunsku vuču i stabilnost i dajući vam veću kontrolu kada se krećete po raznim terenima. Napravljen da traje : ova okretna vezica integriše kombinovani gornji deo, sa veštačkom kožom, mrežicom, stručnom izradom i izdržljivim šavovima. Ovo su dugotrajne cipele u kojima ćete uživati u narednim sezonama. Sve se kombinuje u izdržljivu cipelu koju ćete ceniti za sezone koje dolaze. Prilika : ovaj par treking cipela je pogodan za svakodnevni život i sportove na otvorenom, kao što su planinarenje, šetnja, lov, kampovanje, penjanje po stijenama, biciklizam, ribolov, džungla, trčanje, ruksak, planinarenje, planinarenje, turizam itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.