• Novo
Muške cipele za hodanje vezice tenisice cipele za planinarenje na otvorenom muške Tenisice za Trekking sportske atletske mreže Crne 10.5

Muške cipele za hodanje vezice tenisice cipele za planinarenje na otvorenom muške Tenisice za Trekking

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : muškarci, Muškarac, muški stil : cipele za planinarenje, Tenisice za staze, cipele na otvorenom, Tenisice za planinarenje, atletske cipele, cipele za hodanje, trekking cipele, Trainers Pattern tip : jednobojna boja : crna, siva, smeđa (opcionalno)veličina : US 6, US 6.5, US 7.5, US 8, us 8.5, US 9, US 9.5, US 10, US 10.5, US 11 (slijedite tabelu veličina za odabir) Gornji materijal : Umjetna koža+mreža materijal : MODO+gumica : čipka Uptoe tip : round Toetube visina : niska sezona : proljeće, Ljeto, Jesen, Winteroccasion : nemaran, dnevno, Unutarnji, Vanjski, rad, Sportsfeatures : 1. Muške cipele za planinarenje na otvorenom pružaju dugotrajnu prozračnost i udobnost. Sadrži zatvaranje na vezice za podesivo, sigurno prianjanje.2. Jaka kutija okruglog prsta je smanjenje povreda od udara sa čvrstim površinama, pomažući da vaši prsti budu sigurni.3. Fleksibilni srednji potplat donosi vrhunsku amortizaciju, smanjuje zamor stopala i apsorbira udarce. Vučni potplat pruža stabilno i pouzdano prianjanje u različitim okruženjima. 4. Dizajniran za svakodnevni život i sportove na otvorenom kao što su plaža, gaženje, planinarenje, šetnja, lov, kampovanje, penjanje, biciklizam, ribolov, džungla, trčanje, ruksak, planinarenje, planinarenje, putovanja itd.Sadržaj paketa : 1 par tenisica za planinarenje za muškarce (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite 1-3mm razlikuje se zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) vanjske cipele za muškarce : muške patike za planinarenje na otvorenom ostaju udobnost, izdržljivost i dobre performanse planinarske obuće, ažuriramo gornji dio za bolju sposobnost i teksturu. Lagana udobnost i podrška : izdržljiva gornja koža i mreža pruža fleksibilnost i prozračnost za duga putovanja. Meka mreža izdubljeni dizajn stvara trenutni i dugotrajni komfor. Neklizajući đon : naš potplat za vuču poboljšava prianjanje i izdržljivost na varijabilnom i neravnom terenu, nudeći vrhunsku vuču i stabilnost i dajući vam veću kontrolu kada se krećete po raznim terenima. Napravljene da traju : ove cipele za treking integrišu gornju kožu i mrežicu, zatvaranje na vezice, stručnu izradu i delikatne šavove. Ovo su dugotrajne cipele u kojima ćete uživati u narednim sezonama. Prilika : ovaj par planinarskih cipela pogodan je za svakodnevni život i sportove na otvorenom, kao što su planinarenje, šetnja, lov, kampovanje, penjanje po stijenama, biciklizam, ribolov, džungla, trčanje, ruksak, plaža, planinarenje, turizam itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.