• Novo
Azzakvg Božićna porodica Pajamas Podudaranje Spavalo za spavanje Santa jelena za dječju djevojku djevojku s dugim rukavima odštampanog gornje i pantne plave boje

Azzakvg Božićna porodica Pajamas Podudaranje Spavalo za spavanje Santa jelena za dječju djevojku djevojku

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Božićna porodica koja odgovara Pajamama je jeleno zaslono za spavanje dječje dječake Dječje djevojke dječje, za cijelu obitelj : Dolazi u veličinama za tatu, mamu, novorođenčad, dječake i djevojke za savršeno mjesto za vrijeme praznika, posebno prvog Božića za novorođenčad .Aec paket uključuje majicu dugih rukava i dugačke pantalone. Clasten Clasten Classman dno i podudaranje crvenih pukovnika sa božićnim snježnim pukovima čine ove PJS savršene za božićne svečanosti. Specijalni dizajnirani pidžami, sa dugim rukavima, Oznaka, dekolte, rebrasti pletene manžete, elastični pojas, i udoban istezanje, jednostavan za nošenje i skidanje.Snugly fit - Pidžami set za člana porodice dizajniran je u skladu s najpovoljnim brojem Amerike, preporučujemo jednu ili dvije veće veličine. : Morate kupiti svaku veličinu, molimo provjerite grafikon veličine prije naručivanja; laka njega, stroj ili ručno pranje. Jesen zimskegengent : dječak, dečko, casual, christmasmeatrial : fullcoller : o-izrez : O-izrez : O-izrez : O-izrez : do Sizethyness : Standardhow za pranje : Ručno oprati hladno, visi ili linijsko se suha što dobijete : 1 kom. Dugi rukav. Štampani vrh i gant set. Dječja plava. Poliester.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.