• Novo
Garfield Vest Child Halloween kostim

Garfield Vest Child Halloween kostim

Stupnjevi:
KM 8.98

Iznos
Tova je dostupna

Djeca će uživati ​​u oblačenju kao svoj omiljeni mačji karakter s ovim kostimom Garfield Halloween. Tvoj dječak će se zabaviti nositi ovo na zabavi. Dječji kostim Garfield ima udoban narandžasti prsluk sa kapuljačom od likova sa nosom, šapama i prugama. Napravljen je od poliesterskih materijala, a tkanina se može pratiti. Ovo dječje Noć vještica može se koristiti i za školske predstave, reenakment karaktera, zabave, parade, porodične prilike i ostale praznike i svečanosti. Posebno je dizajniran za djecu. Vaš dečko će imati puno zabave sa ovim Garfield Halloween Costimom.due do sezonskog volumena, molimo pogledajte opcije datuma isporuke / isporuke. Garfield Vest Child Halloween kostim : uključuje udoban narandžasti prsluk, a kapuljača od lika sa nosom, šapama i prugama. Garfield Halloween Kostim Tkanina Sadržaj : Poliester. Ručno pranje hladnom vodom; Ne peglu. Garfield dječji kostim veličine : dječak. Također je pogodno za školske predstave, reenakta znakova, stranke, parade, porodične prilike i ostale praznike i svečanosti. Grafikon veličine će se razlikovati od kostimova. Pogledajte detaljnu grafikon veličine. Trebat ćete Adobe Acrobat Reader da biste vidjeli grafikon veličine.Download Adobe Acrobat Reader sada.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Girls 'plivanje

KM 12.49

Ovaj set kupaćih kostimi za djevojke je odlična vrijednost U skupu su uključene dva različita vrha i jedno koordinacijsko dno, tako da ima dvije različite mogućnosti za njezine kupaći

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.