• Novo
PJTEWEWE Nakit za tijelo Sloth Nakit Pokloni Sterling Silver Sloth ogrlica Sloth Nakit za žene Muškarci Djevojke Božićni pokloni

PJTEWEWE Nakit za tijelo Sloth Nakit Pokloni Sterling Silver Sloth ogrlica Sloth Nakit za žene Muškarci

Stupnjevi:
KM 8.05

Iznos
Tova je dostupna

O veličina : Jedinica kineske veličine razlikuje se od veličine SAD-a, 1 inča = 2,54 cm; 10 inča = 25,4 cm; stvarne veličine možete proveriti konverzijom; Molimo provjerite detaljne informacije naredite. Ako niste sigurni da je veličina, pošaljite nam poruku; roba se isporučuje iz Sjedinjenih Država, a paket je isporučen iz Sjedinjenih Država, a paket je Očekuje se da će biti primljeni za 7-15 dana. Posebni praznici, poput majčinog dana, Dan zahvalnosti, Božić i tako dalje. 2.5x2.5cm.packing : 1x ogrlica za životinje. Pokloni za životinje, savršen izbor za rođendan, majčin dan, čestitka, godišnjica, zahvalnosti, majka, muškarci, djevojku, najbolji prijatelj, supruga, bako i mama itd . Zadovoljstvo kupaca, zadovoljstvo nam pružamo nakit i najbolje. Ako ima problema sa slatkim poklonima, molimo vas da se obratite nama, bit ćemo vrlo drago što vam budemo vrlo drago što vam možemo pomoći. Kolekcija Made sa aloniklasičkim, slatkim i modnim poklonom za lovke. Napomena : Redovno obrišite površinu kršenom za poliranje ne nosite ga za plivanje ili kupanje, držite ga kako biste ga izbjegli u suvom okruženju, u suhom okruženju Prirodna oksidacija. Svi naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, vrlo slatko, privući suprotni spol na bakerološkim strankama i rave zabavama . Lijepo je podudarati različitu stilsku odjeću . Jednostavan i klasičan stil pogodan je za razne prilike, bilo da jeste li Upoznavanje, izlazak ili izlet, vrlo je pogodan za nošenje, a jedinstveni stilski dizajn lako se ističe . možete ga poslati svima koji volite kao poklon.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.