• Novo
Babsbule donji veš za žene klirens donji veš za žene prednje zatvaranje Babydoll čipkasti V vrat mrežasti donji veš za spavanje

Babsbule donji veš za žene klirens donji veš za žene prednje zatvaranje Babydoll čipkasti V vrat mrežasti

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Donji veš za žene prednje zatvaranje Babydoll Lace V vrat mrežasta odjeća za spavanje Lingerie Features1.Meka čipkasta i mrežasta babydoll za žene2.Donji veš sa prednjim zatvaračem,otvorenim prednjim,podesivim remenom za rame, dubokim v izrezom i asimetričnim hem3.podesive trake, čipkasta traka za podlogu, otvorena leđa, 4.mrežasta suknja sa satenskim ukrasima, naglašava vaše grudi i pokazuje vaše šarmantne obline. 5.Poslužite kao noćna Odjeća, a također i stimulativni seks komplet za seksualni život parova.Informacije o proizvodu : sezona : četiri mora Spol : Žene prilika : Sexy Material : Spandex Style : Casual,Sexykako oprati : ručno pranje Hladnošta dobijate : 1set Lingerieple imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Babsbule donji veš za žene klirens donji veš za žene prednje zatvaranje Babydoll čipkasti V vrat mrežasti donji veš za spavanje. ❤️Napravljen od visokokvalitetnog materijala osigurava izuzetno mekano i udobno iskustvo za vas. Meka i dobra u rastezanju, koja vas grli na svim pravim mjestima! Prefekt za san i kretanje. ❤️Dizajn bez leđa, seksi i romantičan stil, savršeno konture tijela otkrivajući seksi obline - raspirujući želju vašeg partnera. ❤️Seksi noćna odjeća za donji veš savršena za bračnu noć, dan zaljubljenih, medeni mjesec, godišnjicu braka, svadbeni tuš, noć za izlaske, Božić, snimanje budoara, djevojačko veče i svaku slatku noć ili svaku posebnu noć, čini vas privlačnijim i šarmantnijim. Savršeno za slobodne mlade žene; nevjenčani parovi; bračni parovi. ❤️Bodi za donji veš je vaš svakodnevni donji veš. Uparite ih sa uklopljenim farmerkama i blejzerom za nošenje na posao ili ih jednostavno uparite sa farmerkama za boravak cool.No matter deep night ili night out, ovaj donji veš za bodi sa otvorenim leđima sa dubokim V izrezom je podsticaj poverenja i seksi dodatak za svaku žensku garderobu. ❤️Molimo pogledajte tabelu veličina na slici.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.