• Novo
Caveitl donji veš za žene seksi nestašan, seksi Plus Veličina donji veš čipkasti luk Noćna Odjeća odjeća za spavanje pidžama Noćna Odjeća s-6XL Crna

Caveitl donji veš za žene seksi nestašan, seksi Plus Veličina donji veš čipkasti luk Noćna Odjeća odjeća

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Seksi Plus Size donji veš sa čipkastim lukom Noćna odjeća za spavanje pidžama Noćna Odjeća s-6xlkarakteristike : stavite svoje tijelo u potpuno opušten status, pojas visoke elastičnosti.Ženski duboki bodi sa V-izrezom sa rastezljivim špageti remenom savršen izbor za bračnu noć, medeni mjesec, Dan zaljubljenih, godišnjicu, spavaću sobu, kupatilo ili svaku toplu noćserve kao noćna odeća i takođe stimulativni komplet za seksualni život parova.Ručno perite odvojeno hladnom vodom, bez izbjeljivača i masti za sušenje, Glačajte krpom za presovanje. Kako različiti računari različito prikazuju boje, boja stvarne stavke može se malo razlikovati od gore navedenih slika, hvala na razumijevanju. Crna čipkasta bodysuit Thin straps V-ogrlicaflavna čipkaproizvodnja otvorena čipkaste paneling Sheer mesh Sezonamaterijal : Lacešta dobijate : 1x Underwear Size Size,USUKEUBust Waist Length LLarge8123891-97cm/35.83-38.19"71-76cm/27.95-29.92"64cm/25.20"Size : LSize, : Large US : 8 UK : 12 EU : 38 Bust : 91-97cm/35.83-38.19"Waist : 71-76cm/27.95-29.92"Length : 64cm/25.20" ovo je azijska veličina, molimo odaberite pravu veličinu prema detaljnom vodiču za mjerenje veličine prije kupovine kako biste izbjegli nepotrebne probleme uzrokovane neprikladnom veličinom. Zbog svjetla za snimanje, stvarna boja se može razlikovati od slike, što je normalno. Primjenjive prilike : ovaj proizvod se može koristiti kao iznenađenje za zabavu vaših najmilijih ili prijatelja, što može pružiti dobru porodičnu atmosferu i međuljudske odnose i pružiti nezaboravno sjećanje. Netoksičan i siguran : zalažemo se za zdravlje i sigurnost kao glavni prioritet i osiguravamo da su svi proizvodi dizajnirani i proizvedeni da budu netoksični i sigurni. Sigurnost i pouzdanost proizvoda : sigurnost i pouzdanost proizvoda je veoma važna za reputaciju preduzeća. Obezbjeđivanje sigurnih i pouzdanih proizvoda je od suštinskog značaja za naše poslovanje, a mi ćemo se striktno pridržavati svih relevantnih proizvodnih standarda.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.