• Novo
Ženske hlače Široka klirens za noge Ženske labave visoke struke Široke pantalone za noge Vježbajte naslonu Ležerne pantalone Yoga teretane Flarne hlače

Ženske hlače Široka klirens za noge Ženske labave visoke struke Široke pantalone za noge Vježbajte naslonu

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Ženske hlače sa visokim strukom Work Out out gamaši Ležerne hlače Yoga Gym Flare Hlače Fetures : 1. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala sa udobnim tvarima za vaše svakodnevno nošenje! Efekat čini da vaše tijelo izgleda bolje.4.sport i ležerno za nošenje, novi look5. Pogled je savršen za primorski odmor it.material : poliesterpattern Dužina : hlače : ručno pranje, ne izbjeljivanje, ne bježi, linij se suvi u hladu , Nemojte irona : Damain Boja : Kako se slika prikazuje i modni dizajn čine vas i vašoj bebi privlačnijim za ležerno, svakodnevno, zabava ili fotografija, takođe sjajna ideja za show božićni poklopac izrađen je od visokokvalitetnih materijala, mekog ručnog osjećaja Blazna razlika 1-3 CM Zbog ručnog mjerenja i male promjene boje za različite postavke zaslona, ​​hvala na razumijevanju! 1 inča = 2,54 CMattument PLZ : Molimo pogledajte našu veličinu prije kupnje, zahvaljujući. Hvala vam i lijep dan! Materijal : Joggers Hlače izrađene od 80% poliamida, 20% spandex. Ova tkanina ima četverosmjerni istezanje, može se pomaknuti s vama za dodatnu udobnost i ostaje u odličnoj formi. Tkanina prilagođena koži nudi glatku performanse niskog trenja . Elastični pojas : Ove joggers gamaše s elastičnim pojasom, mogu uklopiti sve vrste tijela. Glatki, širok pojas postavlja ravan na vašoj koži kako bi se osiguralo trmarilo i učini da vaše tijelo izgleda vilim . Podudaranje : Savršeno za uparivanje sa urednim naboljima ili laskavim tijelom. Klub, ručak, muzički festival, rad, rave, dnevna habanja, dom, plaža, odmor, datumi, vacay, joga.it je odličan za habanje u proljeće, ljeto, jesen. , prsluke i bilo koji drugi odjevnici. Napomena : Molimo provjerite grafikon veličine prije naručivanja, boja se može malo razlikovati od slike. I ne brinite o problemima veličine, možete putem internetskih povratnih središta. Duksete, ženske hlače, ženske pantalone, široke pantalone za žene, haljine za žene, joge hlače sa džepovima za žene, ženske pantalone, hlače za padobranske pantalone, posteljine za žene, žene haljine, crne hlače Za žene, radne pantalone za žene, hlače, skijaške hlače, ženske hlače, kožne hlače, palanzo za žene, crno kožne hlače, hlače za žene, hlače kapri, znojne hlače, crna haljina za žene , pantalone za pilinge za žene, ružičaste pantalone.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.