• Novo
Jedinstvena loom mamounia marokanski rug s bjelokostima Siva 6 '1 9' pravokutnik Geometrijski plemenski plemenski savršen za dnevni boravak kreveta za trpezariju

Jedinstvena loom mamounia marokanski rug s bjelokostima Siva 6 '1 9' pravokutnik Geometrijski plemenski

Stupnjevi:
KM 30.93

Iznos
Tova je dostupna

Iz marokanske kolekcije Trellis, ova jedinstvena tepih će biti odličan dodatak dekoru vašeg doma. Inspiriran tradicionalnim marokanskim dizajnom, prekrasnim geometrijskim obrascima utvrđenim na umirujuću paletu u boji nude rafinirani žalbu. Jednostavan i čist i čist, ovaj fenomenalni naglasak bit će idealan izbor za vaš dnevni boravak, sobu za crtanje, studiju i još mnogo toga. Značajke proizvoda : Boja (i) : Slonovača i siva. Mašina napravljena. Srednja hrpa. Podloga : Da. Marokanski dizajn. Preporučuje se samo za unutrašnju upotrebu. Lako za čišćenje otporno na mrlje i ne proliva se. Koristite jastučić za propise za smanjenje klizanja i klizanja. Jastučić za propise prodat zasebno. Napravljeno u Turskoj. Upute za njegu : samo mjesto za čišćenje. Redovno usisavanje. Koristite čistač tepiha, ali treba se sušiti odmah i ravnomjerno. U slučaju nabora - prebacite tepih u suprotnom smjeru, a primenjujući pritisak na prostirku - uzmite ivicu, okrenite ga tamo gde postoji nabora i polako povucite tepih, dok primenjuju pritisak prema dolje na nabor. Dimenzije : 6 'širokog x 9'. Visina gomile : 0,33 ". Materijal (i) : polipropilen. Backing : Pamuk boemska i siva boemska stila. samo; napravljeno u Turskoj. ćilim mjeri 6 stopa duga širok za 9 stopa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.