• Novo
Jedinstvena geometrijska starlis Frieze ćiona Navy Blue Sloy 3 '3 5' 3 Pravokutnik stallis tradicionalni savršeni za dnevni boravak kreveta za trpezarije

Jedinstvena geometrijska starlis Frieze ćiona Navy Blue Sloy 3 '3 5' 3 Pravokutnik stallis tradicionalni

Stupnjevi:
KM 25.00

Iznos
Tova je dostupna

Iz kolekcije Frieze The Rellis Frieze, ovaj geometrijski prostirki nadahnut je rešetke u vinogradima antike. Baš kao što su se vinove loze penjale prema gore, naše su oči u prvom planu usmjerene prema rešetki. Teksturirana pozadina pruža dubinu i kontrast. Dostupno u rasponu tekstura i boja, ovaj jednostavan za čist tepih ima srednju hrpu. Značajke proizvoda : Boja (i) : mornarsko plava i bjelokosti. Mašina tkana. Srednja hrpa. Podloga : Da. Tradicionalni stil geometrijski prostirki. Preporučuje se samo za unutrašnju upotrebu. Lako za čišćenje otporno na mrlje i ne proliva se. Koristite jastučić za propise za smanjenje klizanja i klizanja. Jastučić za propise prodat zasebno. Napravljeno u Turskoj. Upute za njegu : samo mjesto za čišćenje. Redovno usisavanje. Koristite čistač tepiha, ali treba se sušiti odmah i ravnomjerno. U slučaju nabora - prebacite tepih u suprotnom smjeru, a pritiskom na prostirku - uzmite ivicu, obrati ga tamo gdje postoji nabora i polako povucite tepih, dok nanosite pritisak prema dolje na nabor. Dimenzije : 3,25 'Široko x 5,25'. Visina hrpe : 0,33 ". Materijal (i) : polipropilen. Poklon : pamudni mornarsko plavo i bjelokosti Tradicionalni stil Ručica. ; napravljeno u Turskoj. ćilim mjeri 3,25 stopa širok za 5,25 stopa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.