• Novo
Can take girl out of Italy Can't take Italian Pride Unise Hoodie, S-5XL

Can take girl out of Italy Can't take Italian Pride Unise Hoodie, S-5XL

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Idealno za sve Talijanke i Talijanke koje su ponosne što su iz Italije. Savršeno za rođendane, Dan zaljubljenih, tuševe za bebe, Majčin dan, domaćinstvo, mature, porodična druženja, Božić, posebne prilike. Ova uniseks teška dukserica sa kapuljačom je sama po sebi opuštajuća. Napravljen sa gustom mešavinom pamuka i poliestera, oseća se plišano, mekano i toplo, savršen izbor za svaki hladan dan. Sa prednje strane, prostrani kengur džep dodaje svakodnevnu praktičnost, dok je vezica haube iste boje kao i osnovni džemper za dodatne stilske tačke. 50% pamuk, 50% poliester. : Srednje teška tkanina (8,0 oz/yd2 (271 g/m2)). : Klasični fit. : Oznaka za otkidanje. : Staze tačne veličine mogu odvesti djevojku iz Italije ne mogu uzeti italijanski ponos Unisex Hoodie, S-5 XL.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kušama simbol hoodie

KM 0.33

Odlično pokloni za bilo koji držač za kriptoturchince Ova topla kapuljača jedna je od naših najpopularnijih opcija Savršena je za sjajne napore, sportske događaje, društvene događaj

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.