• Novo
Retro čuvajte IT Real Vintage Video Game Hoodie Dukserirt Žene Muška Brisco Brands S

Retro čuvajte IT Real Vintage Video Game Hoodie Dukserirt Žene Muška Brisco Brands S

Stupnjevi:
KM 17.50

Iznos
Tova je dostupna

Držite ga elegantan sa dukselom kapuljača, s prednjim džepovima. Nosite ovo ako želite proglasiti da ste igrač. Ovo je klasik sa zavijanjem. Veličina MALA : Postizanje savršenog fit s našim veličinama, sa širinom grudnog koša / prednje dužine 20 "x 27", osiguravajući ugodan i laskav izgled . Klasični rez za sve : Doživite bezvremenski stil, dizajniran za našim klasičnim rezom Looser odgovara koji odgovara i muškarcima i ženama. Ovaj uniseks odjevni predmet je nevjerovatno svestran . Upute za jednostavnu njegu : Održavanje zahtijeva minimalan napor s našim zgodnim i gnjavažnim uputama za njegu. Samo mašinsko pranje hladne vode, suši se na niskom i izbjegavajte peglanje da biste zadržali svoje netaknuto stanje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

R1280201c Hoodie

KM 6.00

Drago nam je da vam damo 10% za sledeću kupovinu za svakoga ko nam ostavi dobar pregled kao zahvalnost na podršci našoj prodavnici!Ekskluzivna Familyloveshop LLC novelty hoodie dizajniran

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.