• Novo
Floleo ženske duge pantalone klirens jesen ljeto Ženska Moda Casual Sports tanke devete pantalone vezice visokog struka labave Casual Blumers ponude

Floleo ženske duge pantalone klirens jesen ljeto Ženska Moda Casual Sports tanke devete pantalone vezice

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Ženska Moda Casual Sports tanke devete pantalone vezice visokog struka labave Casual Blumemolim provjerite tabelu veličina prije naručivanja. Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruku. Karakteristike : 1.Karakteristike : moderan i modni dizajn,možete nositi u sva godišnja doba.2.Materijal : Poliester, pamučna posteljina. Poliesterska vlakna, izrađena od visokokvalitetne tkanine, lagana meka i udobna.3.Atraktivan za nošenje.4.Prilika : ležeran,Daliy,rođendan, izlasci,plesni nastup, zabava, vjenčanje, za posao, kod kuće Odmor i više. 5.PLEASENOTE : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji. Sva naša odjeća dizajnirana je za azijsku figuru, što znači da bi bitimanje od uobičajenih Evropskih veličina. Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa.Informacije o proizvodu : sezona : sva godišnja doba Spol : Ženska prilika : Casual,Daliy,Sweet Material : poliester stil : Casual,Fashiondužina : Dugakako prati : ručno pranje hladno,objesite ili Line Sušnošta dobijate : 1 kom ženske pantalone veličina materijal : ženske pantalone Casual elastični struk, napravljen od poliestera i spandeksa, udoban i prijatan za kožu, savršeno rastezljiv, tako mekan na kožu i lagan. Dizajn : široke pantalone za žene odjevene,visokog struka, dva džepa sa strane, labavo prianjanje, jedinstveni široki pojas sa simpatičnim detaljima sa strane, mnogo udobnije na struku, prostrane ženske pantalone opuštenog kroja. Karakteristika : ženske pantalone za jogu sa džepovima, široke lounge pantalone sa širokim nogama su lagane i prozračne, a istovremeno stvaraju svestran lepršavi stil pantalona, a casual pantalone visokog struka za žene,mogu se saviti u pidžame sa niskim strukom ili kao način za podešavanje dužina nogavica. Prilika : ženske pantalone visokog struka, trendi u kombinaciji sa ležernim sportskim i svakodnevnim stilom, možete ih obući skraćenim topom prilikom kupovine,zabavljanja,posla ili oko kuće. I također se nosi kao labave trenirke sa vrhovima za vježbanje kada vježbate,fitnes,vježbate,jogu i još mnogo toga, dobro za odijevanje u zatvorenom i na otvorenom. Savjeti za odjeću : ženske pantalone širokih nogavica, perite u mašini na hladno sa sličnim bojama, ne miješajte se. Ova nova verzija ženske trenirke su takođe savršene kao postporođajne pantalone za trudnice, isprobajte i nabavite svoju novu omiljenu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.