• Novo
Gacuw Tankini kupaći kostim za žene Kupanje set za žene kupaći kostimi bez rukava Top visokih struka Bikini Garnici pliva na dnu na zatvaranju kupaćih kostima za kupanje

Gacuw Tankini kupaći kostim za žene Kupanje set za žene kupaći kostimi bez rukava Top visokih struka Bikini

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Proslava Dan nezavisnosti, jeste li spremni? Žene Konzervativni ispis Strapppy Back Set Dvodijeli plivanje Swimress Napomena : Molimo uporedite detaljne veličine s vašim prije nego što kupite !!! Koristite sličnu odjeću za usporedbu sa značajkama veličine : 1.Plantne zelene i elegantne modne integracije, dubokim dizajnom V-izreza ističe tijela, mekog i udobnog dobrog najlona 2. noseći misterioznu figuru. 3. Svakog dana prekrasna plaža, svidjet će vam se! Specifičnosti predmeta Spol : Ženska sezona : Ljetna prilika : Dnevno, Bazen, Morski materijal : 85% Poliester Dekoracija : Tankenis Dužina odjeće : Regularni uzorak (lako paket) Stil : , kauzalni paket uključuje : 1set Kupaći kostimi (koji sadrže grudni koš) Napomena : Uporedite detaljne veličine sa vašim prije kupovine !!! Koristite sličnu odjeću za usporedbu sa veličinom veličine veličine. Bust struk HIP S mali 64-86cm / 25.20-33.86 '' 60-64cm / 23.62-25.20 '' 70-76cm / 27.56-29.92 '' Veličina : s veličina : 64-86cm / 25.20-33.86 '' Struk : 60-64cm / HIP : 70-76cm / 27.56-29.92 '' Gaecuw Tankini kupaći komimize za žene za žene kupaći kostim za žene bez rukava na vrhu bikini kratke sa visokim strukom na zatvaranju kupaćim kupaćim kupaćima Odijela zastrašujuće sredstvo za trošenje. 【Dvoed Tankini kupaći kostim za žene】 Otkrijte savršenu kombinaciju stila i pokrića sa ovim modnim i komfornim dvodijelnim tankog kostima za kupaći kostim dizajniran isključivo za žene. Dizajni, ugradnja elemenata kao što su živopisi, trendi uzorci ili elegantni detalji za uzdizanje vašeg plaža. Želite li održati moderan i moderan izgled . 【Udobna dna】 Dno Tankine u ovom setu dizajnirane su za pružanje ugodnog i sigurnog prikladnosti, što vam omogućava da se slobodno i samouvjereno krećete u vodnim aktivnostima . 【Idealno za plažu i bazen】 Bilo da uživate u danu na plaži ili salonu pored bazena, ovaj dvodijelni tanki kupaći kostim pruža savršenu ravnotežu stila i funkcionalnosti, omogućujući vam da uživate u vašem vremenu u vodi s povjerenjem . 【laskavo za svu tijelo Vrste】 Dizajnirani za laskanje i poboljšanje različitih oblika tijela i veličine, ovaj dvodijelni tankani kupaći odijelo nudi ugodan i laskav fit, čineći se da se osjećate samouvjereno i lijepo . 【visokokvalitetni materijal】 izrađen od visokokvalitetnih materijala, Ovaj dvodijelni tankini kupaćim kostima osigurava mekan i ugodan osjećaj prema koži, a istovremeno pruža izdržljivost i odličnu zadržavanje oblika . 【Odmor mora imati】 pakiranje ovog dvodijelnog tankijskog kupaćih kupaćih kostima za vaš tropski odmor ili bijeg od plaže i uživajte Svestranost i udobnost koju pruža vaše dane provedene po vodi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.