• Novo
Paille Ženski Kupaći Kostim Cvjetni Print Plaža Odjeća U Boji Šavovi Kupaći Kostimi Surfanje Bez Žica Plivanje Crveni Cvijet S

Paille Ženski Kupaći Kostim Cvjetni Print Plaža Odjeća U Boji Šavovi Kupaći Kostimi Surfanje Bez Žica

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Žene žena, dame dama, Female Style : žene odijelo za surfanje dugih rukava, ženski kupaći kostim u boji, ženska jednodijelna odjeća za plažu, ženski kupaći kostimi u boji, ženski cvjetni surfajući plivački kombinezon vrsta : cvjetni Print Color : crveni cvijet,zeleni cvijet,žuti cvijet,žuti cvijet veličina : US veličina XS = veličina oznake sus veličina S = veličina oznake Mus Veličina M = Veličina oznake LUS Veličina L = veličina oznake XLUS Veličina XL = veličina oznake 2 XL(slijedite tabelu veličina za odabir) Materijal : Poliester, spandexsleeve dužina : dugi Rukavaistline : visoki struk linija : Crew Neckseason : proljeće, ljeto, jesen, jesen, Wintercoccasions : plaža Party, bazen party, Banja, solarijum, odmor, plaže igre, ljetni odmor, mora, Surfingfeature : 1. Žensko odijelo za surfanje dugih rukava napravljeno je od odlične tkanine. Pogodan za kožu i udoban, dobra prozračnost i izdržljiv. Vrhunski u materijalu i izvrsnosti u izradi čini kožu veoma hladnom po vrućem vremenu.2. Kupaći kostimi sa cvetnim printom su fantastični da pokažu vašu oblinu i čine da izgledate vitkije, što podstiče vaše samopouzdanje na plaži i čini vas privlačnijim, šik i koketnim3. Naš Jednodijelni kupaći kostim za surfanje može promijeniti stil nošenja između dizajna sa polovičnim patentnim zatvaračem i dugih rukava. Kupaći kostimi sa cvetnim printom naglašavaju vaše obline i sakrivaju nesavršenosti, a da pritom i dalje laskaju.4. Odijelo sa patentnim zatvaračem pogodno je za odbojkaški sport, kampovanje, plažu, plivanje, trčanje, na porodičnoj zabavi na bazenu, ljetni odmor i druge prilike.Sadržaj paketa : 1 x žensko odijelo za surfanje (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1inch=2,54 cm) stil - žensko odijelo za surfanje dugih rukava, ženski kupaći kostim u boji, ženska jednodijelna odjeća za plažu, ženski kupaći kostimi u boji, ženski cvjetni kupaći kostimi za surfanje. Materijal-82% poliester, 18% spandex. Dizajn dugih rukava i leđa sa patentnim zatvaračem čini da ljeti izgledate jedinstveno i posebno u gužvi. Dizajn-Ovaj Kupaći Kostim Za Surfanje Daje Vam Poseban Osjećaj Samopouzdanja, Ljepote. Jednodijelni Kupaći Kostimi Dugih Rukava Mogu Bolje Sakriti Vaš Stomak I Učiniti Da Izgledate Vitkije. Prilika - Podstavljeno Odijelo Za Surfanje Pogodno Je Za Zabavu Na Plaži, Zabavu Na Bazenu, Banju, Solarij, Odmor, Igre Na Plaži, Ljetni Odmor, More, Surfanje, Vruće Proljeće, Drifting. Mjerenje - Prilikom Kupovine Pogledajte Našu Tabelu Veličina Na Drugoj Detaljnoj Slici, Jer Se Azijske Veličine Razlikuju Od Evropskih I Američkih. Molimo Pažljivo Provjerite Tabelu Veličina.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.