• Novo
9 Frozen Magic Square Paper Party Ploča, 8ct

9 Frozen Magic Square Paper Party Ploča, 8ct

Stupnjevi:
KM 5.68

Iznos
Tova je dostupna

Kupite smrznutu magiju 9 "SQ PLT za samo 4,29 na Party Expo! Predstavljamo Smrznutu čarobnu tanjuru 9 ", savršen dodatak u vašu trpezariju. Ova prekrasna ploča sadrži zapanjujući dizajn inspirisan voljenim likovima Disneyevog filma zamrznuto. Izrađen sa najkvalitetnijim materijalima, ova ploča nije samo izdržljiva, već i sigurna perilica suđa, što olakšava čišćenje i održavanje. 9 "kvadratni oblik savršen je za posluživanje bilo čega od predjela do glavnih kurseva, a živahne boje dizajna sigurno impresioniraju vaše za stanovanje. Dokućujete tematsku zabavu ili jednostavno želite dodati neku magiju u svoje svakodnevne obroke , Smrznuta magija 9 "kvadratna ploča je savršen izbor. Ne propustite priliku da posjedujete ovaj jedinstveni i očarani komad. ~ Naručite sada i dodajte dodir smrznute magije na svoj stol ~. 8 velikih partijskih ploča. Mjere 9 "x 9". Svijetli i šareni dizajn ploča odlikuje se nasmiješenom portretom Elsa Snježnog kraljice s ledenim dvorcem u pozadini, okružen čarobnim snježnim pahuljicama, vrtlozima, zvijezdama i cvjetnim uzorcima. Savršeni američki pozdrav za zabavu za rođendansku zabavu ili zamrznute zabavu. Ljubitelji Disneyeve smrznute voljet će ove superhladne velike partijske tanjure! . sa čvrstim konstrukcijama, veličinom devet inča i ivicom začućene, savršeni su za posluživanje pica, sendviča, grickalica i još mnogo toga. Za jednokratnu upotrebu, pružajući brzo i lako čišćenje kada kraljevski proslavi završava. Koordinirajte s drugim zamrznutim tematskim stranama za postavku tablice koju je dostojna od Arendelle Royalty!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Drveni odmor za čitanje

KM 11.47

Atraktivni i vrlo praktični prilagodljivi rezervirani odmor za dom Naći ćete ovaj izložba knjiga podjednako kao i u kuhinji, studiranju ili na displeju bilo gdje oko vašeg doma Sadrži

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.