• Novo
Lomubue Unise ogrlica od javora Privjesak Glatki površinski nakit Korejski stil privjesak privjesak ogrlica za rođendanski pokloni

Lomubue Unise ogrlica od javora Privjesak Glatki površinski nakit Korejski stil privjesak privjesak ogrlica

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Sadrži privjesak sa javorom u obliku listova, ova ogrlica ima vrlo lijep, trendi i moderan izgled. Kada ga nosite, imat ćete elegantniji i glamurozniji izgled. Ogrlica sa pločama, ova ogrlica s korejskom stilom ima svijetlu sjaj i dugotrajnu boju, a vrlo je ugodno za nošenje dobre legure cinka, ogrlica je Izdržljiv i udoban za nošenje. Dužina ogrlice je 60cm. Ova ogrlica je pogodna za zabavu, festival, festival, datiranje, svakodnevno trošenje, it.t.itematrial : cink alloygender : unisex. Stil : Moda. Značajke : privjesak od javora, Duralizacija Detalji : Lanac Dužina : 60cm / 23.62 "(približno) Napomene : Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti malo drugačija od slika. Dozvolite da se dospijeva u neznatnoj razlici na različite ručno mjerenje. Spakovanje uključuje : 1 x Ogrlica sa javorovim privjescem u obliku lista, ova ogrlica ima vrlo lijep, trendi i moderan izgled. Kada ga nosite, imat ćete elegantniji i glamurozniji izgled. , ova ogrlica s korejskom stilom ima svijetlu sjaj i dugotrajnu boju, a vrlo je ugodno nositi . Napravljen je od dobre legure cinka, ogrlica je izdržljiva i ugodna za nošenje ogrlice je 60cm. Ogrlica je pogodna za zabavu, festival, festival, datiranje, svakodnevno trošenje itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.